CAMPUS DEL VALLÈS

logo

Qui som?

Un grup d’entrenadors de bàsquet vinculats al Club Bàsquet Mollet i a d’altres clubs del Vallès amb la voluntat d’oferir un Campus de qualitat tècnica i organitzativa elevada, i vetllar les 24 hores pel benestar dels participants.

Els nostres objectius.

Promoure la pràctica del bàsquet i la millora del jugador o jugadora i a la vegada, gaudir de les relacions amb altres jugadors combinant el bàsquet amb altres activitats de lleure.

Què treballarem?

En dues sessions d’entrenament diàries, una de matí i una de tarda, es desenvoluparà un programa de millora individual dels diferents fonaments bàsics de tècnica individual i un treball de tàctica individual en el joc de 2 contra 2 i 3 contra 3.

Quan ho farem?

Del diumenge 1 de Juliol al dissabte 7 de Juliol. La benvinguda serà de les 10 a les 11 h del diumenge i el comiat serà el dissabte a les 13.30 h un cop finalitzin els entrenaments de matí del darrer dia.

On el celebrarem?

Ens allotjarem a les magnífiques instal·lacions del Centre Esportiu Amposta Parc. El Centre compta amb piscina pròpia, habitacions amb bany, pavelló, pistes exteriors, camps de futbol de gespa, sales per conferències, menjador i servei de cuina pròpia

Hi ha altres serveis i activitats?

Comptem amb un servei permanent de fisioteràpia, facilitarem samarretes de joc diàries per portar durant les sessions,activitats de nit organitzades….

Preu?

El cost d’inscripció són – 345 €

En cas de dubtes o més informació envia un correu electrònic a: campusdelvalles@hotmail.com

Per inscriure’s cal omplir el document que trobareu a continuació i enviar-ho a l’adreça campusdelvalles@hotmail.com o entregar-ho a les oficines del Club Bàsquet Mollet.

OMPLIR FITXA DE PRE-INSCRIPCIÓ

DESCARREGAR LA NORMATIVA DEL CAMPUS

VEURE LES IMATGES DEL COMPLEX ESPORTIU D’AMPOSTA