El Recanvis Gaudí CB Mollet col·laborarà amb Polseres Candela el dia del Torneig Minibàsquet Ciutat de Mollet “Memorial Antoni Viladomiu”

El dia del Torneig ens agradaria que la gent col·labori voluntàriament comprant una polsera (3€ o 5€) o bé aportant la quantitat que consideri. La suma de tots pot fer que l’esperança de molts es faci realitat. Per aquest motiu volem transmetre l’ànim solidari que d’aquí es desprèn.

Les Polseres Candela són l’esforç de moltes famílies i amics amb un objectiu comú, la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La història va començar a mitjans del 2013 amb Candela, una nena ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia. Per omplir les llargues hores que passava a l’hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de color. Poc temps després, dos de les seves amigues, Mariona i Daniela, van decidir donar el nom de CANDELA a les polseres i van tenir la idea de muntar una parada al seu poble per recaptar diners per a la recerca del càncer infantil.

Va ser tot un èxit i aviat es van implicar els seus amics i familiars en la producció de les polseres per ajudar-les. A poc a poc, moltes altres famílies de la 8a planta de Oncohematologia, s’anaven sumant al projecte, convençuts que la recerca és una via d’esperança per tractar el càncer infantil, i l’eina imprescindible per a un millor diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients.

Tot aquest moviment solidari, s’ha anat consolidant amb el pas del temps gràcies a tantes mans amigues i a l’esforç de totes les famílies implicades, a més del suport incondicional de l’Obra social Sant Joan de Déu.