El Mollet cau a la pista de L’Hospitalet

Aquest cap de setmana el nostre primer equip no va poder superar a l’Hospitalet a la seva pista i es va veure dominat amb el resultat final de 78 a 70. L’equip local va dominar el partit fins a la mitja part on va aconseguir una renda de 5 punts per sobre del Mollet.

A la repressa, els de Pau Garcia van començar a rodar la maquinària per apropar-se en el marcador i afrontar el darrer període encara amb possibilitats de victòria, on arribaria amb tals sols 3 punts de desavantatge.

El darrer període va seguir la tónica de la primera part del matx, i una sèrie d’errades ofensives va fer que els de Mollet no poguèssin aconseguir la victòria de la difícil pista barcelonina.

Cal destacar l’actuació de Ramírez amb 29 punts, Javier Rodríguez amb 15 i Sergi Guàrdia amb 12. Podeu consultar les estadístiques del partit fent click aquí.

Amb aquesta derrota el Mollet se situa en cinquena posició a la taula classificatòria amb 10 victòries i 9 derrotes. La setmana vinent tornarem a veure bàsquet a Plana Lledó, on el nostre Primer Equip s’enfrontarà al C.B. Cornellà en l’horari habitual, dissabte 25 a les 19.45 hores.