El Sabadell domina a un Mollet descafeinat

El Recambios Gaudí ha patit avui Diumenge la seva setena derrota de la temporada. Aquest cop ha estat a la difícil pista del Sabadell Bàsquet, on des de l’inici es va imposar i va acabar derrotant a un Mollet descafeinat per 95 a 87.

Els de Mollet no van sortir a la pista endollats i el Sabadell va saber aprofitar aquesta situació per arribar a la mitja part del matx amb 12 punts de diferència a favor en el marcador.

Els de Pau Garcia van saber posar-se les piles i van plantejar un tercer període força intens on van aconseguir una renda de 6 punts que encara no servia per posar-se per sobre en el marcador. Els de Sabadell, amb la por al cos, van saber aprofitar l’oportunitat finalment i van tornar a imposar-se en el darrer període 28 a 26 per acabar emportant-se la victòria.

Com a jugadors destacats en la part molletana trobem a Javi Rodríguez amb 20 punts, Ramírez amb 18 i Sergio Guardia i Masllorens amb 17 punts. Podeu veure l’estadística fent click aquí.

Amb aquesta derrota, el nostre primer equip ja suma 7 derrotes però continuarà a la tercera posició de la lliga amb 10 victòries i aquestes 7 derrotes, esperant a que arribi la següent jornada on es veurà les cares amb el Bàsquet Sitges. Serà dissabte en l’horari habitual de les 19.45 hores. Us hi esperem a tots.

Amb aquesta derrota