Articles arxivats a la categoria Torneig de Salou

Resum Torneig Marenostrum Cup Bàsquet – Salou 2017

Us adjuntem el resum de les classificacions finals de tots els equips que han participat en el Torneig de Salou 2017.

<< Obrir document >>

Torneig Salou 2017

Torneig de Salou 2017 – Demà ja marxem

Hola,

Demà dilluns, dimarts i dimecres marxem una gran part de jugador i jugadores al Torneig de Salou.

Relació D’equips i Entrenadors

· Júnior Masculí / Alexis Hernández
· Cadet 1 Masculí / Sergi Beltran
· Cadet 2 Masculí / Darwin Iglesias
· Infantil Masculí / Mario Fernández
· PreInfantil Masculí / Xavi Liébana
· Mini 1 Masculí / Dani Garcia
· Mini 2 Masculí / Albert Denuc
· PreMini Mixt / Choco i Sandra Nuez
· Júnior Femení / Laura Sánchez
· Infantil Femení / Anna Porta
· PreInfantil Femení / Jonny Seidi
· Mini 1 Femení / Júlia Olivé
· Mini 2 Femení / Anna Benedicto

- Desplaçaments i Transport a Salou
· Anada:

Finalment, utilitzarem dos autocars (60 i 60 places) per desplaçar a tota l’expedició del C.B.Mollet.

Quedarem a les 09:15 h. al Parc dels Colors (just a la vorera i alçada on finalitza l’Institut Vicenç Plantada) per passar llista, recollir documentació i posteriorment sortir cap a Salou.

Les famílies i/o Jugadors/es que es desplacin pel seu compte, hauran d’estar a l’entrada de la Porta 2 del Camping Cambrils Park Resort de les 11:00 h.

· Tornada:

Tal com vàrem quedar en la reunió, els Jugadors/es faran la tornada pel seu compte una vegada finalitzi l’últim partit que els hi toqui jugar.

A excepció de les 26 famílies que la setmana passada vàrem mostrar-nos la seva impossibilitat de baixar a recollir als fills/es. Qui no va deixar constància, el termini ja està totalment tancat.

El Club ja ha contractat un autocar de 28 places (per normativa en aquest autocar han d’anar acompanyats de 2 entrenadors) perquè tots aquests Jugadors/es puguin tornar.

Aquest autocar sortirà de Salou en direcció Mollet una vegada ens assegurem que no tenen cap partit pendent de disputar-se (ja informarem de l’horari).

Esperem que tots i totes ús el passeu molt bé!!!

TORNEIG DE SALOU SETMANA SANTA 2017

Com ja es va avançar a les reunions col·lectives per equips del passat mes de Novembre, la propera Setmana Santa es celebrarà el Torneig de Salou (Dilluns 10, Dimarts 11 i Dimecres 12 d’Abril).

Per aquest motiu, i a fi que el nombre de Jugadors i Jugadores participants del Club siguin els màxims possibles, a continuació us informarem de les passes que cal donar.

Entre avui Dijous 19 i el proper Dimarts 24 de Gener cada Jugador i Jugadora haurà de comentar-li al seu Entrenador si està interessat a participar o no. D’aquesta manera podrem preveure amb quin nombre de Jugadors i Equips participarem.

Recordeu que a l’igual que l’any passat, participàrem per Categories. Per tant, si per exemple de la Categoria Mini Masculí ajuntem 3 jugadors de l’A, 2 del B, 4 del C i 3 del D, tots aquests conformaran el Mini Masculí del C.B.Mollet.

Evidentment, sempre que es pugui respectarem el màxim nombre de Jugadors i Jugadores del mateix equip perquè juguin junts.

Arribat aquest punt, i una vegada s’hagi comunicat a l’Entrenador si els vostres fills o filles participaran, per tal de formalitzar la preinscripció el mètode i timing de pagament serà el següent (sempre a les Oficines del Club):

- Abans del 31 de Gener: 1º Pagament de 50€
- Abans del 28 de Febrer: 2º Pagament de 50€
- Abans del 31 de Març: 3º Pagament de 88€ + Autocar*

La part proporcional de l’Autocar la pactarem a la reunió prèvia que farem amb les famílies durant el mes de Març. En funció dels Jugadors i Equips inscrits, el preu variarà.

De totes maneres, i perquè us feu una idea aproximada, l’any passat es van pagar 6€ en concepte d’Autocar.

Així doncs, el primer pas a donar és comunicar-li al vostre Entrenador abans del Dimarts 24 de Gener si el vostre fill o filla participarà. I a partir d’aquí pujar a l’Oficina abans del 31 de Gener a fer oficials els primers pagaments.

Des del Club volem animar-vos a participar. L’any passat ho varen fer més de 100 Jugadors i va ser una experiència molt positiva!

Si necessiteu aclarir qualsevol dubte, podeu venir a les Oficines del Club i ho resolem. Així mateix, us deixo l’enllaç Web del Torneig:

Moltes gràcies!

Torneig Salou 2017