Informació Campus d’Estiu C.B. Mollet 2017

Mica en mica arriba l’época estiuenca i, amb aquesta, la celebració del Campus. Per aquest motiu a continuació us adjunto el Dossier amb tota l’informació detallada respecte al Campus d’Estiu del C.B.Mollet (el dels matins).

A mode de resum, les principals dades són:

• DATES
- 1º Setmana: del Dilluns 26 al Divendres 30 de Juny
- 2º Setmana: del Dilluns 3 al Divendres 7 de Juliol
- 3º Setmana: del Dilluns 10 al Divendres 14 de Juliol
- 4º Setmana: del Dilluns 17 al Divendres 21 de Juliol
- 5º Setmana: del Dilluns 24 al Divendres 28 de Juliol

• PREUS

Els preus seran els mateixos de l’any passat:

- 48€ Setmanals en cas de ser Soci del Club
- 55€ Setmanals en cas de no ser Soci del Club

També és cert que aquests preus poden rebaixar-se en cas d’inscriure’s 3 o més setmanes o bé apuntar-se 2 o més germans.

• INSCRIPCIONS

L’obertura del plaç d’Inscripcions pels Socis del Club, en exclusiva, serà del Dimarts 2 al Divendres 12 de Maig.

I a partir del Dilluns 15 de Maig s’obrirà la inscripció general a totes les famílies que són de fora del Club.

• DOCUMENTACIÓ

El dia que vingueu a l’Oficina per formalitzar la matrícula, a més dels diners, cal que porteu imprés i signats els següents documents:

- Fitxa d’Inscripció
- Fitxa de Salut
- Drets d’Imatge
- Autorització Piscines Ca n’Arimon

Com veureu, tots aquests documents els teniu adjunts en el >>> Dossier del Campus <<<.

• NOVETAT FORMALITZACIÓ INSCRIPCIÓ

Per tal de millorar el Servei d’Inscripcions i per atendre al màxim possible les sol•licituds que rebem cada any, enguany hem ampliat el nombre de places.

És per això que des del Club volem millorar el procés d’Inscripció perque no hi hagi aglomeracions de gent tant a l’oficina, passadís, escales i vestíbul del pavelló. Així doncs, com a novetat establirem un sistema de torns perquè cadascú tingui preestablert el dia que ha de venir a formalitzar l’inscripció.

Com es farà? A partir del Dimecres 26 d’Abril podreu passar per la Consergeria del pavelló a demanar tanda (igual que si fos un comerç).

Els Conserges tindran 25 paperetes corresponents a cada dia d’inscripció. És a dir, 25 que corresponen al 2 de Maig, unes altres 25 que corresponen al 3 de Maig… i així successivament fins esgotar les places.

D’aquesta manera no fareu grans cues com els anys anteriors sinò que prèviament ja tindreu establert el dia que us toca venir a formalitzar la inscripció. Penseu que cada dia d’inscripció només atendrem a les families del dia assignat i per ordre d’arribada.

Per les famílies que no són Socies del Club, passarà exactament el mateix. L’única diferència és que la seva tanda començarà a tenir validesa a partir del Dilluns 15 de Maig. Però repetim, també hauran de venir prèviament a buscar torn.

Si teniu qualsevol qüestió, no dubteu a preguntar i/o venir a l’oficina. Destigem que tot plegat sigui un èxit.

Moltes gràcies!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

El Recanvis Gaudí CB Mollet col·laborarà amb Polseres Candela el dia del Torneig Minibàsquet Ciutat de Mollet “Memorial Antoni Viladomiu”

El dia del Torneig ens agradaria que la gent col·labori voluntàriament comprant una polsera (3€ o 5€) o bé aportant la quantitat que consideri. La suma de tots pot fer que l’esperança de molts es faci realitat. Per aquest motiu volem transmetre l’ànim solidari que d’aquí es desprèn.

Les Polseres Candela són l’esforç de moltes famílies i amics amb un objectiu comú, la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La història va començar a mitjans del 2013 amb Candela, una nena ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia. Per omplir les llargues hores que passava a l’hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de color. Poc temps després, dos de les seves amigues, Mariona i Daniela, van decidir donar el nom de CANDELA a les polseres i van tenir la idea de muntar una parada al seu poble per recaptar diners per a la recerca del càncer infantil.

Va ser tot un èxit i aviat es van implicar els seus amics i familiars en la producció de les polseres per ajudar-les. A poc a poc, moltes altres famílies de la 8a planta de Oncohematologia, s’anaven sumant al projecte, convençuts que la recerca és una via d’esperança per tractar el càncer infantil, i l’eina imprescindible per a un millor diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients.

Tot aquest moviment solidari, s’ha anat consolidant amb el pas del temps gràcies a tantes mans amigues i a l’esforç de totes les famílies implicades, a més del suport incondicional de l’Obra social Sant Joan de Déu.

L’escrit d’avui és de la Rosa Carrillo.

Com hem de comportar-nos davant una lesió? Les podem prevenir?

Les lesions en jugadors/es de bàsquet, tots sabem que són inevitables. Sempre que es practica qualsevol esport el cos està exposat a les lesions. Però jo com entrenadora, i mare, em pregunto: És possible prevenir-les? Estudis recents diuen que és molt important fer estiraments, tant abans de començar, com a l’acabar. Potser, la majoria d’entrenadors han perdut una mica aquest costum. Els estiraments, no tenen llavors, la rellevància que deurien tenir.

Jo penso, que és important preparar el cos abans de fer un esforç. Durant l’entrenament, el cos realitza una sèrie d’esforços… El cos pateix! Doncs, valdria la pena quedar una mica abans i que els jugadors realitzin els estiraments adequats, depenent el tipus d’entrenament que es farà posteriorment i tenint en compte l’edat dels nens/es.

Les lesions de jugadors de menys edat, cada cop són més nombroses. Nens de 12/13 anys es trenquen els lligaments creuats del genoll, menisc… Aquestes patologies, abans passaven quan un jugador era més gran. Per aquesta raó, entre d’altres, és imprescindible preparar el nostre cos.

La meva experiència: jo tinc una filla que es va lesionar amb dotze anys. Un any més tard, ja l’havien operat. Quan a una nena amb aquesta edat un metge li diu: no pots jugar a bàsquet, no surtis a passejar, res d’esport, anar amb bicicleta… Res!

Llavors,comença una lluita tant per la nena, com per la família. Part de la gent del club, on portaves tota la vida, comença a oblidar-se de que la jugadora està patint tant físicament com mentalment. Sort, que tot acaba…

A partir d’aquest moment, passes pàgina: trobes altres companyes, altres amistats… Recolzament. Finalment, diré com a mare i entrenadora, que és essencial recolzar i donar ànims a la persona que pateix aquesta o d’altres lesions. Davant aquestes situacions, tots hem de reflexionar i dir-nos.. el nen/a deixa de jugar, però no deixa de formar part de l’equip, i sobretot… segueix sent una persona!

Rosa Carrillo
Entrenadora Cadet Femení i col·laboradora de l’Escola de Bàsquet.

David Rodríguez, nou Supervisor del Bàsquet Femení del C.B. Mollet

David Rodríguez, actual Director Tècnic del C.B. Femení Cerdanyola, s’incorporarà la temporada vinent com a nou Supervisor del Bàsquet Femení del C.B. Mollet.

Amb més de 25 anys d’experiència, i havent passat per entitats com el Femení Sant Adrià, C.B. Cornellà i B.F. Viladecans entre d’altres, des del Club ens sentim molts satisfets de poder comptar amb la seva presència.

En ple procés de planificació de la Temporada 2017-2018, la incorporació a l’estructura tècnica d’en David suposa una clara aposta del C.B. Mollet per la línia femenina. Sabent, a més, que amb ell sumarem gent de provada experiència en el món femení.

Lliga EBA 25a Jornada.

Jornada 25 Lliga regular EBA 2016-2017

Jornada 25 Lliga regular EBA 2016-2017

Avui entrevistem a la Rosa Carrillo.

Pregunta: Quan vas començar i quines son les teves funcions al Club?
Resposta: Vaig començar a la temporada 2007. Actualment estic a la escola de bàsquet i entrenant al cadet femení.

P: Què et satisfà de la teva feina?
R: Formar jugadors/es, que puguin gaudir alhora que fan bàsquet.

P: Per tu, què és el més important que s’ensenya al bàsquet formatiu?
R: Saber competir, ser un equip, ser solidari, valors i molt bàsquet.

P: Al C.B.Mollet durant aquest temps hi has trobat…
R: Amics, companys i el més important, jugadors/es.

P: Què representa per tu el C.B.Mollet dins del panorama basquetbolístic?
R: És un club que transmet els valors del bàsquet i formen jugadors/es.

P: Què té el ser entrenador que no trobes al bàsquet quan ets jugador?
R: Molta més responsabilitat i ganes d’ensenyar o transmetre tot el que saps.

P: Ser l’entrenador d’un equip suposa un plus de responsabilitat en…
R: Aconseguir fer un equip i formar-los , sobretot com a persones, per que puguin gaudir tant dins de la pista, com fora.

P: Com es fa equip quan s’acaba un entrenament i/o partit?
R: Parlant molt amb els jugador/es i trobo molt important saber en tot moment l’estat anímic del jugador/ora.

P: Què costa més: ensenyar la tècnica o inculcar l’actitud?
R: Segons la persona. Per mi es molt més important fomentar l’actitud, conèixer al jugador/ora com a persona és important per poder fer que l’aprenentatge sigui més fluid.

P: Què els hi diries als entrenadors que ara comencen?
R: Que hi posin moltes ganes , temps i que no és important guanyar o perdre, el més important es formar jugadors i fer que siguin un equip per poder gaudir del bàsquet.

Rosa Carrillo
Entrenadora Cadet Femení i col·laboradora de l’Escola de Bàsquet.

Resum Torneig Marenostrum Cup Bàsquet – Salou 2017

Us adjuntem el resum de les classificacions finals de tots els equips que han participat en el Torneig de Salou 2017.

<< Obrir document >>

Torneig Salou 2017

Torneig de Salou 2017 – Demà ja marxem

Hola,

Demà dilluns, dimarts i dimecres marxem una gran part de jugador i jugadores al Torneig de Salou.

Relació D’equips i Entrenadors

· Júnior Masculí / Alexis Hernández
· Cadet 1 Masculí / Sergi Beltran
· Cadet 2 Masculí / Darwin Iglesias
· Infantil Masculí / Mario Fernández
· PreInfantil Masculí / Xavi Liébana
· Mini 1 Masculí / Dani Garcia
· Mini 2 Masculí / Albert Denuc
· PreMini Mixt / Choco i Sandra Nuez
· Júnior Femení / Laura Sánchez
· Infantil Femení / Anna Porta
· PreInfantil Femení / Jonny Seidi
· Mini 1 Femení / Júlia Olivé
· Mini 2 Femení / Anna Benedicto

- Desplaçaments i Transport a Salou
· Anada:

Finalment, utilitzarem dos autocars (60 i 60 places) per desplaçar a tota l’expedició del C.B.Mollet.

Quedarem a les 09:15 h. al Parc dels Colors (just a la vorera i alçada on finalitza l’Institut Vicenç Plantada) per passar llista, recollir documentació i posteriorment sortir cap a Salou.

Les famílies i/o Jugadors/es que es desplacin pel seu compte, hauran d’estar a l’entrada de la Porta 2 del Camping Cambrils Park Resort de les 11:00 h.

· Tornada:

Tal com vàrem quedar en la reunió, els Jugadors/es faran la tornada pel seu compte una vegada finalitzi l’últim partit que els hi toqui jugar.

A excepció de les 26 famílies que la setmana passada vàrem mostrar-nos la seva impossibilitat de baixar a recollir als fills/es. Qui no va deixar constància, el termini ja està totalment tancat.

El Club ja ha contractat un autocar de 28 places (per normativa en aquest autocar han d’anar acompanyats de 2 entrenadors) perquè tots aquests Jugadors/es puguin tornar.

Aquest autocar sortirà de Salou en direcció Mollet una vegada ens assegurem que no tenen cap partit pendent de disputar-se (ja informarem de l’horari).

Esperem que tots i totes ús el passeu molt bé!!!

Clínic Aito Garcia Reneses – Dissabte 29 d’abril

El proper dissabte 29 d’abril a les 11 hores, dins els actes de Mollet 2017 ciutat Europea de l’Esport, Aito Garcia Reneses impartirà un clínic d’entrenadors al Pavelló Municipal de Plana Lledó.

Les inscripcions es poden fer a l’enllaç de la web de la Fundació Aito: www.fundacionaito.org i el pagament del cost ( donatiu de 3€ a la Fundació ) es podrà fer el mateix dia a l’entrada del Pavelló.

És jornada de descans a les lligues federades de nivell de promoció així que esperem que sigui un èxit de participació.

Clinic - Aito Garcia Reneses

Lliga EBA 23a Jornada.

Jornada 23 EBA 2016-2017