Fundació Sant Joan de Déu, iniciativa Polseres Candela.

El Recanvis Gaudi CB Mollet vol col·laborar en la divulgació d’aquesta iniciativa coneguda com a Polseres Candela.

< El vídeo >

Al vídeo veureu que parlen de la venda de les polseres però el que ens ha demanat un dels pares que ho promou, és que ho fem arribar a grups de persones que vulguin col·laborar en la confecció de les polseres.

Aquest pare s’encarrega d’ensenyar a fer les polseres i de lliurar el material.

Si algun grup de mares i/o pares d’esportistes o grup de persones sòcies del club estan interessats, us podeu posar en contacte, les indicacions les teniu al vídeo.

CB Mollet

Campus Setmana Santa CB Mollet – 2015

El campus està dirigit a nens i nenes d’Escola fins a Infantil. Les preinscripcions comencen el 18 de febrer.

Campus Setmana Santa

Aquells que estiguin interessats o vulguin més informació poden preguntar a l’Antonia o els monitors de l’Escola. També són ells, el que recolliran els fulls d’inscripció dels nens i nenes que vulguin gaudir del nostre campus.

Moltes gràcies.

Descarregar >, Full preinscripció Campus Setmana Santa 2015.
< Descarregar >, Full Drets d’imatge.
< Descarregar >, Full Informació del Campus.

L’Esport educa, fem-ho bé!

La secció d’Esports de l’Ajuntament de Mollet, us convida a la Jornada formativa: “Canviem el jo pel nosaltres”, que tindrà lloc el dijous, 5 de març a les 19h al Centre Cívic de Can Borrell.

La jornada, adreçada al conjunt d’entrenadors, pares i mares i esportistes, consisteix en una taula rodona a càrrec de diferents professionals en la matèria que ens faran reflexionar per arribar a aconseguir un bon treball en equilibri que garanteixi que ho estem fent bé, que tots treballem de manera coordinada en una mateixa línia.

És molt important l’assistència de tots vosaltres.  Caldria que dinamitzeu a pares i mares de la vostra entitat i els animeu a participar de la jornada que està oberta a tothom.

Només cal que ens confirmeu el nom de les persones que assistiran a la jornada donant resposta al següent > correu <

XXII Nit de l’Esport

La XXII Nit de l’Esport

WEB grup

Es va celebrar el passat divendres, 30 de gener, al Teatre Can Gomà, on l’equip Infantil A del CB Mollet va ser galardonat com a Millor Equip de base.

WEB base

També van ser premiats per campions de les seves categories els equips Infantil A masculí, Mini B femení i Pre-Mini a femení.

Així com nominats a millor esportista masculí al nostre jugador sènior A, Albert Ferrer

WEB Masculí

i al nostre patrocinador Recanvis Gaudi com a millor patrocinador esportiu.

WEB patrocinador

Felicitats a tots!!

Informació del club

Hi ha un avís de la Generalitat per forts ventades, per tant per evitar danys físics als nostres jugadors i jugadores, el club ha decidit que avui dijous 29, i probablement demà divendres 30, els equips entrenaran en horari de pluja.

Informació del SMC, prémer < aquí >

Gràcies.

Coses importants sobre el Bàsquet

Perquè en tingueu coneixement us fem arribar dos articles publicats al diari El País el passat 7 de gener.

Traveta a l’esport català, prémer < aquí >

Pagar per jugar, prémer < aquí >

Presentació 2014 2015

Feliç Any Nou 2015

CB Mollet - Feliç any nou 2015

Preparat el 1r Torneig Any Nou de Pre-Mini de 1r Any.

Preparats pel pròxim dissabte dia 3 de gener, per iniciar el 1r Torneig Any Nou de Pre-Mini de 1r Any, una competició que reunirà 4 equips, el FIATC Joventut de Badalona, el CB Sant Josep de Badalona, els CB L’Hospitalet i el Recanvis Gaudí-CB Mollet.

Els quatre equips s’enfrontaran en una lligueta per determinar la classificació final. La competició començarà a les 9 del matí, i es disputarà segons la normativa de la Federació Catalana de Bàsquet i amb àrbitres federats.

Durant el transcurs del matí també és farà el concurs de triples i kaos.

Torneig PreMini CB Mollet

Adquisició de les fotografies de la presentació 2014-2015

A partir del dilluns 15 de desembre i fins al final de gener, tindreu disponible els contactes de les fotografies individuals i dels equips que es van fer el dia de la presentació de la temporada 2014-2015.

Podeu demanar el llibre dels contactes de les fotografies a l’Antònia, ella mateixa us apuntarà la fotografia que voleu.

El preu de cada fotografia és la mateixa de sempre: 3,50.-euros.

1r Torneig Any Nou de Pre-Mini de 1r Any.

Hola Amics,

Des de la coordinació esportiva del C.B. MOLLET ús volem presentar el 1r torneig masculí de Pre-mini de 1r any de bàsquet amb un total de 4 equips, que es disputarà el dissabte 3 de gener de 2015.

La idea d’organitzar aquest torneig és tornar a viure el bàsquet després de l’aturada de Nadal i fer que els nens puguin gaudir dels primers partits de l’any, junt amb una sèrie de concursos i activitats paral·leles al torneig.

Serà un torneig que tindrà el seu inici a les 9 h del matí i que finalitzarà a les 14 h aproximadament, en el qual tots els equips participants jugaran una lligueta per determinar la classificació final del torneig.

Els partits es jugaran amb les normes de la Federació Catalana de Bàsquet i seran arbitrats per àrbitres federats.

CONCURSOS

Triples
Cada equip seleccionarà a tres jugadors per tal que hi hagi 12 participants en total. Hi haurà cada 5 posicions delimitades i es faran 3 llançaments des de cadascuna. Els 4 jugadors amb més puntuació passaren a les semifinals.

Kaos
Participaren tots els jugadors de tots els equips. Es farà una barreja per tal que hi hagi 2/3 jugadors de cada equip en cada cistella, els tres últims jugadors de cada cistella passaran a jugar la final.

EQUIPS PARTICIPANTS

FIATC JOVENTUT DE BADALONA

Joventut Foto
CB SANT JOSEP DE BADALONA

Sant Josep Foto

CB L’HOSPITALET

CB Hospitalet Foto

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET

CB Mollet Foto

HORARIS

Horaris

JoventutCB Sant JosepCB HospitaletCB Mollet

Us esperem a tots !!!