Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2014

El Club Bàsquet Mollet s’afegeix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, i per aquells socis que voleu afegir-vos, us deixem la relació d’activitats que es celebrara a Mollet durant la setmana del 22 al 30 de novembre.

Set_EU_Prevencio_Residus_2014

Presentació de tots els equips 2014-2015

Ja podeu fer un forat a la vostra agenda pel dia 2 de novembre a les 18 hores, que serà l’hora d’inici de la presentació de tots els equips del nostre club.

Pròximament publicarem els horaris de concentració pels nens i nenes de l’escola de bàsquet, del jugador i jugadores de la Cistella petita i de la Cistella gran.

Resultat de l’assemblea extraordinària

Degut a la normativa imposada per el “Ministerio de Ttrabajo y Seguridad Social”, en relació als pagaments fets a entrenadors d’equips esportius, i d’acord amb la votació efectuada a l’assemblea general extraordinària de socis del passat 26 de setembre, les quotes a partir de novembre i fins a final de temporada, es veuran incrementades en 3.-€ a totes les categories i jugadors/es, inclosa l’escola, a fi de poder assumir els increments salarials, i altres despeses que tals normatives ens suposen, per exemple l’assegurança a la mútua laboral, més despeses de gestoria, etc. Un cop quantificat l’increment de despesa que tal fet ens significa.

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA – DIVENDRES 26 A LES 19 HORES

El pròxim divendres 26 de setembre a les 19 hores, esteu convocats tots els socis i sòcies en el Centre Cívic el Lledoner, a on se celebrarà l’Assemblea Extraordinària amb els següents punts:

1 – Normativa Laboral per les Entitats Esportives.
2 – Torn obert de paraules.

Horaris i pistes d’entrenaments 2014-2015

Ja teniu el quadre dels horaris i dies d’entrenament per aquesta temporada 2014-2015.

En el següent enllaç podeu obtenir tant els horaris pel dies normal com pels dies de pluja.

Prémer, < aquí >

Recanvis Gaudi CB Mollet – Campio I Copa Valles

Aquesta tarda el Recanvis Gaudi CB Mollet A, s’ha proclamat campió de la I Copa Vallés de Bàsquet en la final contra el CB Granollers per un resultat final de 72-83

CB Mollet 2014 Campio I Copa Valles

El Recanvis Gaudi CB Mollet participarà en la I Copa Vallès Oriental de Bàsquet.

Durant el cap de setmana del 13 i 14 de setembre es jugarà la 1a. Copa Vallès Oriental Bàsquet amb els següents equips participant, CB Granollers, CB La Garriga, CB Cardedeu, CB Lliça d’Amunt, Sant Gervasi, CB Parets, CN Caldes i el CB Mollet.

El torneig tindrà lloc a les instal·lacions de Les Franqueses i del CB Granollers.

El sorteig del torneig ha quedat de la següent manera: Dos grups, de tres equips cadascú, sent el primer el CB Lliça d’Amunt, Sant Gervasi i el CB Parets, en el grup segon i seran el CB Cardedeu, CB La Garriga i el CN Caldes. El CB Granollers i el Recanvis Gaudí CB Mollet, passant directament a la fase final.

Per a més informació prémer, < aquí >

Per saber l’adreça del pavelló poliesportiu de les Franqueses prémer, < aquí >

Calendari I Copa Valles

ENTRADES A LA VENDA per a la fase final de Barcelona de la Copa del Món 2014 de Bàsquet FIBA

El Palau Sant Jordi de Barcelona serà l’escenari, els dies 6, 7, 9 i 11 de setembre, d’una de les fases finals de la Copa del Món 2014 de Bàsquet FIBA (vuitens, quarts i una semifinal), amb la participació de les seleccions absolutes masculines dels grups C i D classificades durant la fase de grups.

En el marc de la Copa del Món 2014 de Bàsquet FIBA, i gràcies a la col·laboració entre la Federación Española de Baloncesto (FEB), l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a partir d’avui mateix i fins el proper dijous, dia 4 de setembre, a les set de la tarda o fins exhaurir existències, l’FCBQ posa a la venda, a través de la seva botiga online ENTRADES per als diferents partits de la fase final de Barcelona.

Per tal de poder efectuar la compra de les entrades pels diferents partits que es disputaran al Palau Sant Jordi de Barcelona, els dies 6, 7, 9 i/ó 11 de setembre, cal seguir els següents passos:

1. Entrar a la botiga online de l’FCBQ.

2. Accedir a la sessió (partit) i jornada de la Copa del Món de Bàsquet 2014 (seu de Barcelona) que es vol comprar i seguir el procés de compra. Per facilitar aquesta compra, es pot visualitzar clarament el plànol de les diferents zones del Palau Sant Jordi, el plànol d’ubicació de les entrades posades a la venda (diferents categories) i els preus (per dia i categoria), amb el 20% de descompte ja aplicat per formar part del col·lectiu de l’FCBQ. La compra de les entrades s’ha d’efectuar una a una.

3. Trucar al telèfon 932224080 (de dilluns a dijous, de 9h a 13h i de 15h a 19h, i divendres de 8h a 15h) per tal de sol·licitar la disponibilitat de les entrades (ubicacions i preus) desitjades, i poder realitzar així el pagament corresponent i confirmar la seva compra.

Els grups C i D de la Copa del Món 2014 de Bàsquet FIBA estan formats pels següents combinats nacionals:

· Grup C: República Dominicana, Turquia, EEUU, Finlàndia, Nova Zelanda i Ucraïna.
· Grup D: Eslovènia, Lituània, Angola, Corea, Mèxic i Austràlia.

Venda d'entrades

Federació Catalana de Basquetbol

L’oficina tancada per Vacances

Per vacances del personal de l’oficina, aquesta, romandrà tancada des del dia 31 de juliol fins al 24 d’agost.

En Xavier i la Natàlia ens demanen col·laboració per la Festa Major 2014

Ens presentem: som el Xavier i la Natàlia i som els integrants de l’empresa Lu2, Experts en Jocs de Taula (si voleu tafanejar el nostre web i saber més de nosaltres, cliqueu aquí).

Imatge 2

Som una petita empresa, 100% molletana, que ens dediquem a difondre els jocs de taula. Però no tots els jocs de taula, sinó només aquells que segueixen uns criteris per a nosaltres imprescindibles: els jocs han de ser de qualitat, amb poc factor d’atzar, amb un component d’aprenentatge (així quan més jugues, millor ho fas) i, com no estem compromesos amb cap editorial ni fabricant, som lliures d’incloure a la nostra carta de jocs només els que nosaltres considerem estupendus!!! Tots els nostres jocs estan testats abans d’incorporar-los a la nostra botiga online i ens sabem com es juga a tots!!! Ah, i el més imprescindible, els jocs han de ser DIVERTITS I ENTRETINGUTS!!!

Bé, després d’aquesta parrafada de presentació, anem al gra:

Com a molletans que som i dedicant-nos al que ens dediquem, hem volgut participar a la Festa Major d’enguany, i el dilluns dia 18 d’agost, passarem el dia al Mercat Vell donant a provar els jocs, explicant les instruccions i fent partides.

La veritat és que ja estem començant a fer preparatius, pensant en la distribució de l’espai, en la decoració… però ens falta el més important: COMPANYS ENGRESCATS QUE ENS VULGUIN DONAR UN COP DE MÀ durant el dia 18 d’agost ( majors de 16 anys )

Voldries col·laborar amb nosaltres? Busquem a compis que puguin ajudar-nos a explicar les normes/instruccions dels jocs de taula (nosaltres us les explicarem a vosaltres prèviament, uns dies abans o el mateix dia abans de començar) a la gent que es passi pel Mercat Vell. Els jocs ja veureu que són molt senzills d’explicar i segons com, podreu jugar també unes partides amb els assistents o en les estones de descans. La veritat és que és una tasca molt agraïda (sempre està bé, col·laborar en què la gent s’ho passi bé!!).

També volem muntar un servei de bar (només per vendre begudes en llauna o en ampolla i potser bosses de patates) i si algú també ens ajuda a servir estarem encantats.

I què oferim nosaltres? Doncs les nostres més agraïdes gràcies i a l’hora de dinar podem demanar plegats unes pizzes i menjar-les al mateix Mercat (i aprofitar per xerrar, jugar i riure una estona).

Així que, si el dia 18 d’agost tens disponibilitat estarem encantats de conéixe’t.

Pots enviar-nos un correu a natalia@lu2.cat amb l’assumpte “Festa Major 2014″ i pots preguntar-nos el que vulguis, si tens idees estupendes ens les pots donar i si, sobretot, pots donar-nos un cop de mà indica’ns en quina franja horària vindries, el teu nom i el telèfon (ah, si vols, pots fer difusió d’aquest mail).

Si vols saber més de nosaltres, fés una mirada al nostre Facebook!

Moltes gràcies pel teu temps i esperem les teves notícies!!

Imatge 1