Silvia Domínguez ens ha visitat aquest mati!!

Quina crack!

Silvia Dominguez

Jugadora d’èlit de la selecció espanyola que ens ha aconsellat i jugat amb els nostres nens i nenes.

Grupo recortado

El Recanvis Gaudí CB Mollet iniciara la Lliga EBA en Salt

El Recanvis Gaudí CB Mollet iniciara la seva tornada a la Lliga EBA, dins del grup C, i debutara a la pista del CB Salt el 27 de setembre.

El grup C de la Lliga EBA es jugarà en dos grups. Els cinc primers classificats jugaran la fase de campions amb els altres cinc primers classificats del grup segon; i els cinc darrers jugaran la fase de permanència contra els cinc darrers de l’altre grup.

Calendari de la Lliga EBA 2015-2016

Lliga Nacional Catalana EBA 2015

Hola a tots.

S’ha efectuat el sorteig de la Lliga Nacional Catalana EBA 2015. El Recanvis Gaudi CB Mollet estarà inclòs en el Grup 3.

La competició d’enguany s’estructurarà en sis grups i es disputarà una lligueta de tots contra tots que es començarà a disputar a principis de setembre (dies 6, 13 i 20).

Grup 1: BARICENTRO BARBERÀ, FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA i TORRONS VICENS CB L’HOSPITALET
Grup 2: ARENYS BASQUET, VIVE EL MASNOU i AEC COLLBLANC-TORRASSA A
Grup 3: JAC SANTS, BBA CASTELLDEFELS i RECANVIS GAUDÍ CB MOLLET
Grup 4: SABADELL SANT NICOLAU, CB CORNELLÀ i CB CASTELLBISBAL
Grup 5: CB QUART, PHYSIC C.B. IGUALADA i BC MARTORELL SOLVIN
Grup 6: MULTIOPTICAS CB SALT, CIUTAT DE LES ROSES-CBS i BC MORABANC ANDORRA B

La fase final tindrà lloc a l’inici del 2016, concretament, a l’inici del mes de gener es jugarà una eliminatòria prèvia que enfrontarà al primer classificat del grup 4 contra el primer classificat del grup 1 (A), i al primer classificat del grup 2 amb el primer classificat del grup 5 (B). I al mes de febrer, concretament el dia 19 de febrer, tindran lloc les semifinals: el primer classificat del grup 3 contra guanyador A i primer classificat grup 6 contra guanyador B, i el diumenge 20 es disputarà la Final.

Actualització dels Horaris i Pistes d’entrenament Temp. 2015-2016

Ja teniu disponibles i actualitzats, els horaris i pistes d’entrenament de tots els equip que tindrem la vinent temporada.

< Horaris i Pistes >

Col·labora amb el Club a la Festa Major

Bones!

Tal i com ve sent habitual els darrers anys, el club bàsquet Mollet participarà en una de les barres de bar dels concerts que es portaran a terme al parc de Can Mulà per la Festa Major d’estiu del 15 al 18 d’agost.

Tot aquell pare, mare, entrenador del club que vulgui gaudir d’una bona estona i col.laborar amb el club que enviï un correu electrònic a: elcomademollet@hotmail.com

CB Mollet Barra Festa Major

Lliurament de documents mes de juliol

Durant el mes de juliol es podrà lliurar, en el cas que encara no ho hagin fet, tant les sol·licituds de llicències de la FCBQ, les fitxes d’inscripció del club, i/o les revisions mèdiques fetes fora, en horari de 18 a 20 hores a l’oficina del club. I també als matins a través dels conserges que hi ha al campus.

El darrer dia de lliurament serà el dia 28 de juliol.

Secretaria

Augment de les quotes temporada 2015-2016

Tal i com ja es va explicar a l’Assemblea anual de socis del CB Mollet les quotes mensuals de cara a la propera temporada estaven pendents que la Federació Catalana de Bàsquet concretés l’augment de quota de la llicència per a cada jugador que entrarà en vigor en la temporada vinent 2015-2016.

Aquest augment correspon a la Mutualitat Esportiva que inclou tota llicència que es tramita a la Federació, tràmit obligat per tal de garantir l’assistència sanitària i la cobertura dels riscs derivats de l’activitat esportiva. Després dels problemes que ha tingut la Federació amb l’anterior entitat asseguradora degut a l’augment de les despeses d’aquest servei, han hagut de negociar una nova cobertura amb altres empreses del sector.

Finalment l’augment no serà tant greu com havien pronosticat però per les categories fins a Infantil ( inclòs ) estem parlant d’un augment de cost total de llicència entre 6 i 10 € per jugador, i per les categories a partir de cadet d’un augment entre 30 i 35 € per jugador.

Davant d’aquest augment, les quotes fins a la categoria Infantil augmentaran 1€ mensual i les quotes a partir de cadet augmentaran 3€ mensuals.

Alimentació saludable i energètica amb la Maria Gil

Al llarg dels anys, la relació entre els conceptes de Nutrició i Salut s’ha anat consolidant fins a confirmar que els estils de vida i hàbits alimentaris són capaços de prevenir i millorar la situació de qualsevol persona.

És per això que el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Mollet juntament amb la direcció del TecniCampus Nuevo Basket, volem convidar-vos a una xerrada que portarà com a títol “Alimentació saludable i energètica” amb la ponència de Maria Gil. Osteòpata doctorada, Fisioterapeuta esportiva i Especialista en alimentació holística i natural.

Aquesta iniciativa es durà a terme el Divendres 3 de Juliol a les 18:30 al Centre de Serveis El Lledoner (Plaça de Cinco Pinos nº1, Mollet del Vallés). L’activitat serà gratuïta i dirigida a tothom que vulgui assistir.

Xerrada_Alimentacio_Esport_Educa Petit
En el TecniCampus Nuevo Basket sempre intentem organitzar activitats que ajudin a la formació global de les persones. Per a tothom, però sobre tot pel jovent, és determinant que prenguin consciència sobre la importància d’aplicar una correcta educació alimenticia des d’una edat ben jove.

Senior A – Plantilla CB Mollet 2015-2016

Després de confirmar-se l’ascens a Lliga EBA per a la pròxima temporada 2015-2016, primer amb la 3a posició final a la Final a Quatre de Copa Catalunya i després amb la valoració econòmica feta pels responsables del club, tocava treballar en la confecció de la plantilla de la temporada vinent.

Dels jugadors que van aconseguir l’ascens continuen al club Alberto Ferrer, Gerard Bas, Ferran Huertas, Dani Tejada, Jordi Cots i Albert Griso. Són baixa Josele Piñero que es retira, Pau Reina i Pedro Cuesta per temes personals, Dario Naharro pendent d’una intervenció quirúrgica que el tindrà de baixa uns quants mesos ( des d’aquí molts ànims en la seva recuperació i esperem veure’l ben aviat a les pistes ), Jaume Viñallonga per decisió tècnica i l’americà Delonte Taylor.

En el capítol de les incorporacions, les novetats per a la temporada vinent són l’Aler Toni Gómez i l’escorta Jonny Seidi, que provenen de l’Argentona, l’Ala-pivot Jordi Ramon que prové de la Salle Manresa, el base Xavi Costa, l’ala-pivot Marc Torres i el pivot Ramon Espuña que provenen del Sant Nicolau.

A principis de juliol esperem que surti el calendari de lliga amb el nou format de dos grups de 10 equips que configuraran el grup C de Lliga EBA.

Plantilla CB Mollet 2015-2016

Núm. 4 – Alberto Ferrer
Núm. 5 – Xavi Costa
Núm. 7 – Ramon Espuña
Núm. 8 – Ferran Huertas
Núm. 9 – Gerard Bas
Núm. 10 – Jonny Seidi
Núm. 11 – Albert Griso
Núm. 12 – Dani Tejada
Núm. 14 – Jordi Cots
Núm. 15 – Marc Torres
Núm. 17 – Toni Gómez
Núm. 21 – Jordi Ramon

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DEL CB MOLLET

El divendres vinent dia 19 de juny de 2015, a les 18.30 hores en primera convocatòria, i a les 19.00 hores la segona, al Centre Cívic El Lledoner es farà l’assemblea General de Socis del Club Bàsquet Mollet.

Ordre del dia:

1.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acte de l’assemblea de 2014
2.- Aprovació, si s’escau comptes Temp. 2014/2015
3.- Aprovació, si s’escau, pressupost Temp. 2015/2016
4.- Valoració esportiva Temp. 2014/15 i planificació Temp. 2015/16
5.- Torn obert de paraules