HORARIS DE JOC FASES INFANTILS

Aquests seran els Horaris de Joc que seguiran nostres equips Infantils per intentar assolir les Fases de Nivell A.

<< Infantil femení nivell A >>
<< Infantil masculí nivell A >>

Molta sort!

Calendari Liga EBA 2016-2017 Grup C-B

Ja estan disponibles les jornades de la pròxima lliga EBA del grup C-B pel nostre Sènior A.

En aquesta nova temporada el Recanvis Gaudi CB Mollet iniciarà la lliga a Lleida contra el Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida el dissabte dia 1 d’octubre a les 20 hores.

<< Calendari EBA grup C-B >>

També podeu veure el calendari del Sènior B per aquesta temporada, que iniciarà la primera jornada el 17 de setembre a les 16 hores, contra el CB Igualada B Alain Affleou.

<< Calendari Primera Catalana >>

En els pròxims dies penjarem la resta de calendaris de totes les categories del nostre club, que de moment la Federació no ha penjat.

Horaris de Pretemporada CB Mollet

A continuació informo dels Horaris que seguirem durant les setmanes de Pretemporada. En ells apareix el dia i la setmana que s’incorpora cada equip.

A mida que vagi passant el mes d’agost seran els propis Entrenadors els que es posaran en contacte amb totes les respectives families per confirmar el dia i hora d’inici dels entrenaments.

Ja per últim, a partir del DILLUNS 12 DE SETEMBRE aplicarem els Horaris normals d’entrenament de la Temporada 2016-2017.

<< Descarregar horaris pretemporada >>

Bon Estiu!
Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

Valoració Campus d’Estiu C.B.Mollet i TecniCampus Nuevo Basket

Avui Divendres ha estat el darrer dia dels Campus d’Estiu que organitza el C.B.Mollet. Un mes de Juliol intens a tots els nivells!

La valoració general d’ambdós Campus ha estat excel·lent. Jugadors implicats, amb ganes de millorar i passar-s’ho bé. Cinc setmanes plenes de vivències on el bon ambient ha regnat per sobre de qualsevol altre aspecte.

Vull fer menció especial a la figura dels Entrenadors que han format part del Campus i TecniCampus. Sens dubte, peça fonamental de l’èxit de projectes com el nostre. Persones que han sabut transmetre l’essència del que volem treballar. I sobretot, com volem treballar-ho. Vosaltres sou la millor corretja de transmissió. GRÀCIES A TOTS!

Ja per últim, no m’agradaria acomiadar-me sense anunciar una de les novetats que incorporarem l’estiu següent. I que de ben segur engresca als nens i nenes:

- Farem nit al Pavelló Plana Lledó. Dintre de les activitats del Campus, durant la pròxima edició organitzarem una gimcana nocturna dins del nostre recinte esportiu i posteriorment ens quedarem a dormir.

Aquest any hem batut record d’inscripcions. Però sens dubte, el nostre ànim i desig és seguir creixent. Una vegada més, gràcies per confiar en el C.B.Mollet!

BON ESTIU!
Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

XXXV – Lliga Nacional Catalana EBA

Ja tenim definida la vinent Lliga Nacional Catalana EBA. La Lliga Nacional Catalana es va definint una vegada celebrada la reunió de tots els clubs participants. La competició de la 35a edició s’estructurarà en vuit grups i es disputarà una lligueta de tots contra tots que es començarà a disputar a principis de setembre (dies 3, 10 i 17).

<< Consulta els grups >>

D’una altra banda entre dilluns 25 i dimarts 26 de juliol es va realitza a la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Basquetbol el sorteig dels calendaris de les diferents fases d’Infantil, de Cadets i Júniors femení i masculí respectivament.

<< Consultar el calendari de les fases Femení >>

<< Consultar el calendari de les fases Masculí >>

Gran dia amb el Bàsquet Can Parellada

Avui hem passat un dia d’allò més divertit. Els nostres amics del Bàsquet Can Parellada han volgut compartir amb nosaltres una jornada del Campus d’Estiu.

Un matí al Plana Lledó on el bon rotllo ha estat present entre Jugadors i Entrenadors d’ambdós Clubs.

Sens dubte, una experiència enriquidora que pretenem tingui continuïtat en edicions posteriors.

Vetllem per la formació esportiva dels nostres nois i noies. Però fonamentalment volem que s’eduquin relacionant-se amb gent del seu mateix entorn basquetbolístic.

I avui amb el Bàsquet Can Parellada ho hem aconseguit! FELICITATS!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

Imatges del campus d’avui:

Dia de convivència en el Campus d’Estiu entre el C.B.Mollet i el Bàsquet Can Parellada

Al llarg d’aquest Campus d’Estiu C.B.Mollet 2016 hem portat a terme una sèrie d’activitats que creiem enriqueixen la formació i educació dels jugadors i jugadores.

Demà Dimecres conviurem tot el dia amb els nens, nenes i entrenadors del Bàsquet Can Parellada (Terrassa). Creiem que passar un dia de convivència és positiu a tots els nivells.

En aquesta ocasió serà el Can Parellada qui es desplacin fins a Mollet. En arribar, farem un entrenament conjunt dividit per grups i generacions. Finalment acabarem amb un Torneig de 3×3 i 4×4.

Perquè tingueu tota la informació detallada us adjunto, el Dossier corresponent a aquesta activitat. Desitgem que sigui un dia especial i maco per tots!

<< Descarregar document >>

Fins demà!
Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

I Estades de Tecnificació i Convivència CB Mollet

Tal com hem anat comentant temps enrere, des del Club volem donar cabuda a iniciatives i noves activitats que ens aportin valor.
Una d’elles serà la d’organitzar un mini stage de pretemporada on convidarem a tots els Jugadors i Jugadores del C.B. Mollet. Des dels Séniors fins a l’Escola de Bàsquet.

Ho anomenarem “I Estades de Tecnificació i Convivència C.B. Mollet”.

Com imaginareu, no només volem potenciar l’aspecte purament esportiu sinó que també és important incidir en la relació i lligams entre els mateixos Jugadors.

Dit stage el farem el Divendres 23, Dissabte 24 i Diumenge 25 de Setembre a la casa de colònies “La Conreria”. Una setmana abans de l’inici de la majoria de les respectives competicions.

Pensem que seran unes dates ideals per agafar força i fer Club davant d’una temporada 2016-2017 que es preveu apassionant.

A tan sols 10 Km. de Mollet i en un marc incomparable per celebrar una activitat com aquesta. Si voleu donar-li una ullada a la casa, la trobareu a la pàgina web de la Fundació Pere Tarres (a l’espai de Centres d’Esplai / Albergs i Cases de colònies).

Us adjuntem tota la informació així com la Fitxa d’Inscripció en el PDF .

<< Descarregar document (5Mb) >>

El preu serà de 92 € i el termini d’inscripció serà des del Dilluns 5 al Divendres 16 de Setembre a les oficines del C.B. Mollet.

- Important:
Pels equips que inscriguin 6 o més components, se’ls aplicarà un descompte. Igual que els casos que siguin dos o més germans. En ambdós casos el preu final serà de 83€.

Parleu entre les persones del mateix equip i… APROFITEU EL DESCOMPTE!!!

Des del Club us animem a engrescar-vos i fer que, entre tots, les Estades siguin un èxit!

Moltes gràcies i BON ESTIU!
Mario Fernández
Gerent C.B. Mollet

Torneig 5×5 Campus d’Estiu CB Mollet

Demà Dijous farem el Torneig de 5×5 del Campus d’Estiu C.B.Mollet. Per aquest motiu els adjunto el document informatiu on apareix tota la informació al respecte (Noms, Equips, Horaris de Joc, Pistes, etc).

Així mateix, veuran que cada equip està associat a un color. Els Jugadors i Jugadores que estiguin vinculats hauran d’intentar portar la samarreta d’aquell color (si no teniu no passa res). D’aquesta manera aconseguirem uniformitat en la vestimenta.

Per cert, la Festa de l’Aigua d’avui… FANTÀSTICA!!!
Desitgem que demà s’ho passin molt bé. Moltes gràcies!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

Documentació adjunta:
Torneig 5×5, << Premeu aquí >>

Les noves equipacions per la temporada 2016-2017

Ja tenim les noves equipacions de la temporada vinent pels equips del club.
Després de consensuar amb Decathlon les diferents propostes, ja tenim el disseny final.
Tant per la primera equipació com per la segona i la samarreta d’escalfament.

Esperem que els terminis previstos es compleixin i a partir del divendres 9 de setembre puguem celebrar alguna activitat a les instal·lacions de Decathlon i recollir les equipacions a la botiga.

CB Mollet primera equipacióCB Mollet segona equipacióCB Mollet