Coses importants sobre el Bàsquet

Perquè en tingueu coneixement us fem arribar dos articles publicats al diari El País el passat 7 de gener.

Traveta a l’esport català, prémer < aquí >

Pagar per jugar, prémer < aquí >

Presentació 2014 2015

Feliç Any Nou 2015

CB Mollet - Feliç any nou 2015

Preparat el 1r Torneig Any Nou de Pre-Mini de 1r Any.

Preparats pel pròxim dissabte dia 3 de gener, per iniciar el 1r Torneig Any Nou de Pre-Mini de 1r Any, una competició que reunirà 4 equips, el FIATC Joventut de Badalona, el CB Sant Josep de Badalona, els CB L’Hospitalet i el Recanvis Gaudí-CB Mollet.

Els quatre equips s’enfrontaran en una lligueta per determinar la classificació final. La competició començarà a les 9 del matí, i es disputarà segons la normativa de la Federació Catalana de Bàsquet i amb àrbitres federats.

Durant el transcurs del matí també és farà el concurs de triples i kaos.

Torneig PreMini CB Mollet

Adquisició de les fotografies de la presentació 2014-2015

A partir del dilluns 15 de desembre i fins al final de gener, tindreu disponible els contactes de les fotografies individuals i dels equips que es van fer el dia de la presentació de la temporada 2014-2015.

Podeu demanar el llibre dels contactes de les fotografies a l’Antònia, ella mateixa us apuntarà la fotografia que voleu.

El preu de cada fotografia és la mateixa de sempre: 3,50.-euros.

1r Torneig Any Nou de Pre-Mini de 1r Any.

Hola Amics,

Des de la coordinació esportiva del C.B. MOLLET ús volem presentar el 1r torneig masculí de Pre-mini de 1r any de bàsquet amb un total de 4 equips, que es disputarà el dissabte 3 de gener de 2015.

La idea d’organitzar aquest torneig és tornar a viure el bàsquet després de l’aturada de Nadal i fer que els nens puguin gaudir dels primers partits de l’any, junt amb una sèrie de concursos i activitats paral·leles al torneig.

Serà un torneig que tindrà el seu inici a les 9 h del matí i que finalitzarà a les 14 h aproximadament, en el qual tots els equips participants jugaran una lligueta per determinar la classificació final del torneig.

Els partits es jugaran amb les normes de la Federació Catalana de Bàsquet i seran arbitrats per àrbitres federats.

CONCURSOS

Triples
Cada equip seleccionarà a tres jugadors per tal que hi hagi 12 participants en total. Hi haurà cada 5 posicions delimitades i es faran 3 llançaments des de cadascuna. Els 4 jugadors amb més puntuació passaren a les semifinals.

Kaos
Participaren tots els jugadors de tots els equips. Es farà una barreja per tal que hi hagi 2/3 jugadors de cada equip en cada cistella, els tres últims jugadors de cada cistella passaran a jugar la final.

EQUIPS PARTICIPANTS

FIATC JOVENTUT DE BADALONA

Joventut Foto
CB SANT JOSEP DE BADALONA

Sant Josep Foto

CB L’HOSPITALET

CB Hospitalet Foto

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET

CB Mollet Foto

HORARIS

Horaris

JoventutCB Sant JosepCB HospitaletCB Mollet

Us esperem a tots !!!

Ja estan disponibles les fotografies de la presentació 2014 – 2015

Ja estan disponibles les fotografies de la presentació 2014 – 2015 per tots els socis del club.

Podeu prémer en el següent enllaç per veure les imatges. < prémer aquí >

Fotografies – Nosaltres ja som Entrenadors

Aquest cap de setmana es van fer abans de cada partit, una fotografia conjunta amb l’equip visitants amb la pancarta de “Nosaltres ja som Entrenadors”.

Senior ASenior BJunior B MasPre Mini B MasPre Mini B FemMini B MasMini A FemCadet B MasCadet B FemCadet A Mas

El CB Mollet signat el document d’adhesió per l’eliminació de la violència envers a les dones

Avui el Recanvis Gaudi CB Mollet, ha signat el document d’adhesió del món de l’esport al manifest institucional per a l’eliminació de la violència envers a les dones.

Aquest manifest es llegirà demà, minuts abans de l’inici del partit de Copa Catalunya.

El CB Mollet en contra de la Llei de Professions de l’Esport i la seva aplicació

Després de les darreres notícies que indiquen que a partir de l’1 de gener de 2015 s’aplicarà la vessant sancionadora pels entrenadors de la llei de Professions de l’Esport i la proposta de convalidacions de titulacions negociada entre la Federació de Bàsquet i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Club Bàsquet Mollet rebutja enèrgicament el nou marc previst.

La proposta actual de convalidacions, amb uns costos entre 600 i 900 € per regularitzar titulacions d’entrenadors de gent que ja ha pagat i aprovat per tenir el títol en el seu moment i sota la legislació que s’aplicava aleshores, entenem que atempta contra el bàsquet de base i els entrenadors de formació. La llei de professions de l’esport ( 2008 ) pretén regularitzar el sector esportiu però no dóna resposta a la realitat de les entitats, no recull ni regula la figura del voluntariat, i pretén equiparar els entrenadors professionals amb els entrenadors amateurs o de base.

Després de les notícies de les inspeccions d’hisenda i Seguretat Social i l’obligatorietat de regularitzar la situació contractual dels entrenadors dels clubs esportius ara el problema de les titulacions. Sembla que algú vol acabar amb l’esport base d’aquest país. Potser no són conscients que perquè surtin jugadors i esportistes de nivell mundial, molt abans són entrenats per joves que comencen a entrenar, entrenadors dedicats a aquestes edats escolars que amb caràcter voluntari o retribuït en quantitats que amb prou feines cobreixen les despeses ocasionades per l’activitat i temps dedicat

Entrenadors

Fotografies Oficials de la Presentació 2014/2015

Ja quasi tenim les fotografies individuals i d’equip preparades, per a aquells que vulgueu trieu la vostra, per 3,50.-euros cada una.

Presentació dels equips del CB Mollet - 2014 2015