ANUNCI: OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES, ELECCIONS 2016.

EN APLICACIÓ DE L’ARTICLE 9.8 DELS ESTATUTS DEL C. B. MOLLET, EL PRÒXIM DIA 10 DE JUNY DE 2016, TINDRÀ LLOC LES ELECCIONS DE LA JUNTA DIRECTIVA.
FINS A EL DIA 20 DE MAIG
RESTARÀ OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES.

Mollet del Vallès a, 2 de maig de 2016

Diumenge 1 de Maig, X Torneig Ciutat de Mollet “Memorial Antoni Viladomiu”

Un any més, i ja van deu, el proper Diumenge 1 de Maig celebrarem el Xº Torneig Mini Ciutat de Mollet “Memorial Antoni Viladomiu”.

A més dels equips Mini masculí i femení del C.B.Mollet, en aquesta edició comptarem amb participants com el C.N.Caldes de Montbui, C.B.Santa Perpètua, U.E.Claret, CB Femení Cerdanyola i CBS-Barça. Una competició en format quadrangular al Pavelló Plana Lledó que acollirà un total de 18 partits a partir de les 09:00 h.

Entre tots gaudirem d’una jornada molt especial i entranyable en un ambient festiu on el bàsquet serà el veritable protagonista. Us esperem a tots i totes!!!

Enllaç al Calendari del torneig i contactes dels equips  -<< Premeu aquí >>
Enllaç al reglament del torneig – << Premeu aquí >>

Cartell Torneig
Més col·laboradors en el Torneig:

Forward

Reunió celebrada dijous 21 d’Abril, Equipsport

Durant les reunions celebrades ahir Dijous 21 d’Abril, varem acordar actualitzar les dades d’Equipsport. Sabeu que la comunicació és fonamental pel bon funcionament col·lectiu del Club i es per això que volem actualitzar les adreces electròniques d’aquelles persones que no  reben els comunicats que s’han anat enviant al llarg de la temporada.

Per aquest motiu, preguem a les persones que ahir vàrem representar als seus respectius equips que recollien les dades dels Pares-Jugadors  que sàpiguen que no els reben. Si us plau, només dels que no els reben. Son les següents:

· NOM DEL JUGADOR/A:

· CORREU ELECTRÒNIC DEL PARE O MARE:

· EQUIP AL QUE PERTANY ACTUALMENT:

Agrairiem que enviéssiu aquestes dades a gerencia@cbmollet.com​ abans del DIVENDRES 29 D’ABRIL ja que el DILLUNS 2 DE MAIG procedirem a donar-ls’hi d’alta de nou en el software.

Estem en un punt de la temporada en el que s’aniran succeint tota una sèrie de comunicacions que és de vital importància que tothom estigui assabentat alhora.

Moltísimes gràcies per la vostra col·laboració!

IV TecniCampus Nuevo Basket 2016

En poc més de dos mesos donarà inici el IV TecniCampus Nuevo Basket 2016. Un projecte que va néixer de la il·lusió d’unes persones que intentem vetllar per la bona salut d’aquest beneït esport. A més, una vegada més ho fem agafats de la mà d’un Club referent com és el C.B.Mollet.

Per quart any consecutiu, repetim format d’entrenaments des del Dilluns 27 de Juny al Divendres 8 de Juliol. De 18:15 h. a 19:45 h. ens donarem cita en el Pavelló Plana Lledó i Ca n’Arimon tots els jugadors i jugadores nascuts en el 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 i 2005 que vulguin entrenar i gaudir a parts iguals en una època de l’any excepcional per seguir progressant.

Aquest any per primera vegada hem volgut incorporar una generació que la temporada que ve seguirà sent de Cistella Petita. Ens referim als jugadors/es nascuts en el 2005. Amb ells farem un treball específic per a la seva categoria ja que creiem que mereixen un ensenyament molt particular i acord a la seva edat. En el IV TecniCampus Nuevo Basket 2016 volem adapatarnos especialment a les necessitats d’aquests jugadors/es.

A tall de resum, aquestes son les dades bàsiques:

- TECNICAMPUS NUEVO BASKET
· Dates: Del Dilluns 27 de Juny al Divendres 8 de Juliol
· Lloc: Pavelló Plana Lledó i Ca n’Arimon
· Horari: De 18:15 h. a 19:45 h.
· Edats: 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 i 2005.
· Preu: 55 € una Setmana / 90 € dues Setmanes

Per tal de donar-vos tota la informació al complet, el proper Divendres 29 d’Abril a les 19:00 h. farem la presentació a la Sala Lledoner. Les inscripcions es formalitzaran a les oficines del C.B.Mollet en horari de 18:00 h. a 20:00 h. i de Dilluns a Divendres a partir del Dilluns 2 de Maig. És importantíssin que porteu signats tant el full d’inscripció com els drets d’imatge.
Estem desitjant que arribi el Dilluns 27 de Juny… Benvinguts al IV TecniCampus Nuevo Basket 2016!!!

Descarregar el dossier informatiu i la inscripció, << Premeu aquí >>

Tecnicampus 2016

CAMPUS D’ESTIU C.B.MOLLET 2016

Any rera any els Campus d’Estiu que organitza el C.B.Mollet es consoliden dintre del panorama esportiu estiuenc. I sens dubte, ho hem aconseguit gràcies a la vostra fidelitat i creença en la metodologia que intentem portar a terme.

Més enllà de l’oferta lúdica i esportiva, les activitats que organitzem són també una proposta educativa que contribueix al desenvolupament com a persona dels nens i nenes. Fomentant valors com la solidaritat, el respecte o la convivència en grup. Fer-ho a l’aire lliure, en dies d’estiu, gaudint amb nous amics i amigues és la veritable essència del Campus. Esperit que no perdrem mai de vista.

· Dates: Del Dilluns 27 de Juny al Divendres 29 de Juliol
· Lloc: Pavelló Plana Lledó, Ca n’Arimon, Col·legi Joan Salvat Papasseit, Institut Vicenç Plantada i Col·legis Nous.
· Horari: De 09:00 h. a 13:00 h.
· Edats: 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012.
· Serveis Addicionals: Guarderia de matí, migdia i tarda. Possibilitat de menjador.

Per tal de donar-vos tota la informació al complet, el proper Divendres 29 d’Abril a les 19:00 h. farem la presentació a la Sala Lledoner. Les inscripcions es formalitzaran a les oficines del C.B.Mollet en horari de 18:00 h. a 20:00 h. i de Dilluns a Divendres. Pels Socis s’obriran a partir del Dilluns 2 de Maig. I per aquells que no ho siguin ho podran fer just una setmana més tard, a partir del Dilluns 9 del mateix mes. En ambdos casos és importantíssin que porteu signats tant el full d’inscripció com els drets d’imatge.

Entre tots, segur que aconseguim que sigui un estiu intens de bàsquet. El cansament no serà excusa perquè ningú baixi el ritme. Així és com ens sentim les persones responsables d’aquests Campus d’Estiu C.B.Mollet 2016. La nostre millor recompensa serà veure que els nens i nenes venen a diari amb més il·lusió que el dia anterior. Mostra inequívoca que estarem fent bé la nostra tasca.

Descarregar el dossier per la inscripció, << Premeu aquí >>

Nil Costa Soler, nou membre de la familia del C.B.Mollet

El C.B.Mollet està d’enhorabona. Avui el jugador del nostre primer equip de Lliga EBA Xavi Costa i la seva dona Anna Soler han estat pares d’en Nil. Tot el Club felicita la recent paternitat del base badaloní i desitja a la parella que gaudeixin amb salut d’aquesta nova etapa en les seves vides. Ja som un més a la família del C.B.Mollet!

S’acosta el final de Lliga EBA

S’acosta ja el final de la temporada 2015-2016 i malgrat que el primer equip no ha començat gaire bé la segona fase de Lliga Eba els darrers resultats han fet possible que segueixi amb opcions de classificació per a la fase final d’ascens a la Lliga Leb Plata. Les tres primeres posicions donen accés a classificar-se per a disputar aquesta fase final i en aquests moments l’equip es troba empatat amb Quart i Santfeliuenc lluitant per a la tercera plaça.

Aquest dissabte vinent 16 d’abril a les 19:45 ens visita el CB Santfeliuenc i el partit és decisiu per seguir tenint opcions de classificació.

Si no saps què fer el dissabte a la tarda vine a gaudir d’un bon partit de bàsquet al Pavelló de Plana Lledó i a ajudar al primer equip a seguir amb la il·lusió d’una possible classificació que seria històrica pel club i la ciutat.

Jornada 14 Fase C1 x1024

Mario Fernández, nou Gerent del C.B.Mollet

El C.B.Mollet comença a estructurar-se de cara a la temporada 2016-2017.

Dins de l’organigrama del Club dirigit per Carlos Nuez hi haurà una nova incorporació. Mario Fernàndez serà el nou Gerent i responsable de la gestió del C.B.Mollet.

Mario expressa: “Tornar al C.B.Mollet suposa un repte a tots els nivells: esportiu, social i gestor. Un Club com el nostre necessita que les persones que ho envoltem ens sentim identificats en el projecte. Tothom, per insignificant que sembli la tasca que desenvolupa, és important per mi. Tots som C.B.Mollet. Només així garantirem la viabilitat futura de l’entitat dotant-la de bona salut“.

L’ex jugador ACB i amb passat al club molletà s’uneix així al nou repte d’afrontar una temporada plena d’emocions. I des d’aquí li desitgem tota la sort del món en aquesta nova fita.

Benvingut a casa Mario!!!

Mor Ed Johnson exjugador de la 1a. Divisió del CB Mollet

L’exjugador i exentrenador Ed Johnson va morir abans-d’ahir dia 6 als 70 anys, als Estats Units, on residia des de fa uns anys, després de quasi quatre dècades vivint a Espanya.

Johnson, nascut a Atlanta (Georgia, Estats Units) l’any 1945, era un pivot de 2,03 metres que va aterrar a Espanya l’any 1973 per jugar a Manresa. Amb un breu pas intermedi per França, Johnson va passar quasi una dècada a l’elit del bàsquet nacional, competint a Manresa (1973-74 i 1975-1977), Mollet (1978-79) i Joventut (1977-78 i 1979-80). A la seva primera temporada a Badalona, Johnson es va proclamar campió de lliga amb el Joventut.

E.P.D.

ED JOHNSON

TORNEIG DE SALOU 2016 – Fotos

Us deixem algunes fotografies més …