TORNEIG DE SALOU SETMANA SANTA 2017

Com ja es va avançar a les reunions col·lectives per equips del passat mes de Novembre, la propera Setmana Santa es celebrarà el Torneig de Salou (Dilluns 10, Dimarts 11 i Dimecres 12 d’Abril).

Per aquest motiu, i a fi que el nombre de Jugadors i Jugadores participants del Club siguin els màxims possibles, a continuació us informarem de les passes que cal donar.

Entre avui Dijous 19 i el proper Dimarts 24 de Gener cada Jugador i Jugadora haurà de comentar-li al seu Entrenador si està interessat a participar o no. D’aquesta manera podrem preveure amb quin nombre de Jugadors i Equips participarem.

Recordeu que a l’igual que l’any passat, participàrem per Categories. Per tant, si per exemple de la Categoria Mini Masculí ajuntem 3 jugadors de l’A, 2 del B, 4 del C i 3 del D, tots aquests conformaran el Mini Masculí del C.B.Mollet.

Evidentment, sempre que es pugui respectarem el màxim nombre de Jugadors i Jugadores del mateix equip perquè juguin junts.

Arribat aquest punt, i una vegada s’hagi comunicat a l’Entrenador si els vostres fills o filles participaran, per tal de formalitzar la preinscripció el mètode i timing de pagament serà el següent (sempre a les Oficines del Club):

- Abans del 31 de Gener: 1º Pagament de 50€
- Abans del 28 de Febrer: 2º Pagament de 50€
- Abans del 31 de Març: 3º Pagament de 88€ + Autocar*

La part proporcional de l’Autocar la pactarem a la reunió prèvia que farem amb les famílies durant el mes de Març. En funció dels Jugadors i Equips inscrits, el preu variarà.

De totes maneres, i perquè us feu una idea aproximada, l’any passat es van pagar 6€ en concepte d’Autocar.

Així doncs, el primer pas a donar és comunicar-li al vostre Entrenador abans del Dimarts 24 de Gener si el vostre fill o filla participarà. I a partir d’aquí pujar a l’Oficina abans del 31 de Gener a fer oficials els primers pagaments.

Des del Club volem animar-vos a participar. L’any passat ho varen fer més de 100 Jugadors i va ser una experiència molt positiva!

Si necessiteu aclarir qualsevol dubte, podeu venir a les Oficines del Club i ho resolem. Així mateix, us deixo l’enllaç Web del Torneig:

Moltes gràcies!

Torneig Salou 2017

Lliga EBA 13a Jornada.

Jornada 13 EBA

L’escrit d’avui és d’en Jorge “Pitu” Rodríguez

“El partido de mi vida”

El hecho transcurrió un 15 de febrero de 2004 a las 16:00 horas, jugábamos contra nuestro máximo rival, el San Gervasio. Siempre me acordaré de las horas previas por los nervios y la impaciencia de que no iba a llegar.

Recuerdo que me levanté muy pronto. Me costó mucho dormir a causa de la presión que yo mismo me había creado. Luego, me fui a las pistas a practicar un poco ¨a ver si así me relajo¨, pensé, pero aquello solo sirvió para que me acrecentaran las ganas de disputar dicho partido. Apenas comí nada ese día, tenía como algo dentro que solo quería jugar y jugar para quitarme dicha presión, pero mereció la pena esperar.

Recuerdo que me peine con una cresta (que llegaba al techo) y sin más dilación, me dirigí hacia el pabellón para disputar el partido. Al llegar allí, me di cuenta de que algunos de mis compañeros sentían nervios al igual que yo. Tuvimos la charla previa y mis compañeros y yo, empezamos a calentar, como de costumbre. No me entraba prácticamente nada y pensé ¨hoy no es mi día¨, pero no fue para nada lo que después pasó.

Fue un día mágico, tiraba de 6.25 m me entraba, tiraba sin ángulo y entraba. Recuerdo que solo falle 3 o 4 tiros en todo el partido. A parte de la satisfacción de conseguir la victoria, ya fue lo máximo enterarme de que había anotado 32pts. Lo primero que pensé al acabar fue: necesito comer. Me sentía prácticamente sin fuerzas, lo había dejado todo en la pista. La gente que visualizó el partido, se quedó boquiabierta del trabajo que había realizado en pista y mi porcentaje de acierto.

Ese fue de los mejores días que he pasado en el ámbito basquetbolístico.

Jorge “Pitu” Rodríguez
Entrenador Infantil B Masculí i Escola de Bàsquet

Avui entrevistem a: Jorge “Pitu” Rodríguez

Pregunta: Quan vas començar i quines son les teves funcions al Club?
Resposta: Vaig començar com a jugador al setembre del 1999. La meva funció actual és d’entrenador.

P: Què et satisfà de la teva feina?
R: L’orgull de veure com els meus jugadors aprenen i milloren

P: Per tu, què és el més important que s’ensenya al bàsquet formatiu?
R: Aprendre a competir i a fer grup

P: Al C.B.Mollet durant aquest temps hi has trobat…
R: Gent que m’ha ensenyat tant a jugar com a entrenar.

P: Què representa per tu el C.B.Mollet dins del panorama basquetbolìstic?
R: Representa els valors i el treball en equip.

P: Què té el ser entrenador que no trobes al bàsquet quan ets jugador?
R: La oportunitat de fer millorar als altres.

P: Ser l’entrenador d’un equip suposa un plus de responsabilitat en…
R: Saber gestionar un grup.

P: Com es fa equip quan s’acaba un entrenament i/o partit?
R: Fent xerrades de grup prioritzant els acerts i intentar solucionar les errades junts. Fer de tant en tant alguna sortida.

P: Què costa més: ensenyar la tècnica o inculcar l’actitud?
R: Inculcar l’actitud.

P: Què els hi diries als entrenadors que ara comencen?
R: Que es centrin molt més en les correccions i no tant en solament gesticular i cridar.

Jorge “Pitu” Rodríguez
Entrenador Infantil B Masculí i Escola de Bàsquet

Àlex Terés, Xavi Costa i Mario Fernández Campions d’Espanya

El passat Dissabte 7 de Gener la Selecció Catalana Infantil Masculina es proclamava a Huelva Campiona d’Espanya per 56-52 vers la Comunitat de Madrid després de quatre anys de domini d’aquesta última.

La totalitat dels components de l’Staff Tècnic està compost per Personal del Club. L’Àlex Terés (Seleccionador i Entrenador del nostre Sènior EBA), Xavi Costa (Entrenador Ajudant i Jugador del Primer Equip) i Mario Fernández (Entrenador Ajudant i Gerent del Club).

En declaracions a la Web del C.B.Mollet, tots tres es mostraven plenament satisfets per la feina realitzada i la fita aconseguida.

L’Àlex Terés destaca “Ha estat una experiència inoblidable. Hem tingut el privilegi d’entrenar uns nanos que, tal com els hi vam dir, han prestigiat el bàsquet català amb el seu joc i a les seves famílies amb el seu comportament. Poder ademés guanyar l’or ha estat posar-hi un final immillorable“.

D’altra banda, Xavi Costa remarca “Des de l’inici, els jugadors van saber entendre la filosofia de joc que se’ls demanava, i durant tot el campionat vàrem mostrar un bàsquet molt ràpid i alegre, amb molta solidaritat en el passi i valentia en atac. Hem estat fidels a aquesta filosofia independentment de l’equip que teníem al davant i això ens ha portat a aconseguir l’or“.

Mario Fernández posava en valor la importància de formar un equip “Ha estat un procés llarg d’onze mesos en els quals ens hem hagut d’adaptar a moltes variables. Però per sobre de tot estem contents perque d’una Selecció hem aconseguit formar un veritable equip. I aquest record perdurarà per sempre“.

Tota la família del C.B.Mollet els felicitem per aquest Campionat aconseguit!

L’escrit d’avui és de l’Oscar Recio

EL RESPETO

Mi escrito va dirigido a deportistas y personas que influyen en la práctica de un deporte maravilloso como es el nuestro, el ¨ba-lon-ces-to¨, y que conste que no es un escrito moralista, nada más lejos de la realidad, mi única intención es la de expresar una opinión.

Muchos son los valores y aptitudes que debería tener una persona a la hora de practicar un deporte de grupo como es este, y el respeto creo que es un valor muy importante, aunque no es el único, sí considero que merece la pena hablar de él.

Tal como su propia definición indica, el respeto es la consideración con que se trata a una persona o una cosa por alguna cualidad, situación o circunstancia que las determina y que lleva a acatar lo que dice o establece o a no causarle ofensa o perjuicio. Dentro del deporte el respeto por y entre las personas que lo componen, jugadores, entrenadores, colectivo arbitral, padres, etc…, es lo que nos compete.

No siempre estamos de acuerdo con las decisiones que se toman, ya sean por parte de los entrenadores, a la hora de hacer cambios o de dirigir un equipo; por parte de los jugadores, en el momento de hacer una acción en un entrenamiento o partido, ya sea por un compañero de equipo o por un rival o por el cambio que realiza el entrenador; por parte de los árbitros,que no siempre se está de acuerdo con sus decisiones; por parte de los padres entender que lo que debe ser más importante es la formación de sus hijos y no creer que el entrenador esta en contra de mi hijo o que el arbitro quiere fastidiarlo, y muchas más son las situaciones que pueden dar lugar a momentos de tensión, en las que si fueramos capaces de respetarnos (aceptar una decisión aunque no estemos de acuerdo del todo con ella) nos haría mucho más fácil la práctica de este deporte.

Por ello deberíamos tener presente estas premisas:

Ríe, pero no de los demás.
Exprésate sin hacer daño con tus opiniones.
Se fuerte, pero no humilles a otros.
Puedes pensar distinto, los demás también.
Espera de los demás lo que eres capaz de dar.
Ten en cuenta las ideas de los compañeros.
Observa a tus semejantes pero no critiques.

Todos pensamos que tenemos la razón, esto nos hace sentir que las decisiones de los demás son erróneas, y puede ser así, pero debiéramos ser capaces de ponernos en el lugar de la otra persona.

Por todo esto es por lo que pienso que si el respeto estuviera siempre presente entre todas las personas que formamos parte de este deporte, haría que el baloncesto funcionara mucho mejor.

Oscar Recio
Staff Tècnic Sènior B Masculí
Coordinador C.B.Mollet

Avui entrevistem a: Oscar Recio

Pregunta: Quan vas començar i quines són les teves funcions al club?
Resposta: Aquesta és la meva quarta temporada al club i ara mateix formo part del cos tècnic del sènior B masculí i de la coordinació del club juntament amb Darwin Iglésies i Mario Fernández.

P: Què et satisfà de la teva feina?
R: Per mi el més important és que el club funcioni el millor possible i que tots el que componem el bàsquet Mollet gaudeixi de la seva tasca dins el club.

P: Per tu, què és el més important que s’ensenya al bàsquet formatiu?
R: Crec que el més important ha de ser la formació de les persones en valors a través de la pràctica de l’esport i ser capaços de gaudir-ho.

P: Al C.B. Mollet durant aquest temps hi has trobat…
R: He trobat una gran família. Un munt d’amics que et fan la vida més amena.

P: Què representa per tu el C.B. Mollet dins del panorama basquetbolìstic?
R: Per mi es un dels clubs més importants de Catalunya i un referent en el bàsquet del vallès oriental.

P: Què té el ser entrenador que no trobes al bàsquet quan ets jugador?
R: Una gran responsabilitat, perquè has de respondre per varies persones. Quan ets jugador normalment penses en tu mateix.

P: Ser l’entrenador d’un equip suposa un plus de responsabilitat en…
R: Com he dit abans en la de respondre en moltes situacions pels teus jugadors, en defensar els interessos d’un col·lectiu.

P: Com es fa equip quan s’acaba un entrenament i/o partit?
R: Depèn molt de l’edat del jugador, jo crec que és bàsica la comunicació amb el jugador, parlar de coses que no solament siguin bàsquet, interessar-te per les seves inquietuds.

P: Què costa més: ensenyar la tècnica o inculcar l’actitud?
R: Per mi inculcar l’actitud perquè es una part que el jugador no li dóna massa importància, el jugador el que vol és jugar a bàsquet i la tècnica és una part que entra en els seus plans d’aprenentatge.

P: Què els hi diries als entrenadors que ara comencen?
R: Que es prenguin amb molta passió aquest meravellós esport, que pensin que cada dia s’ha d’aprendre tant dels altres entrenadors com dels jugadors.

Oscar Recio
Staff tècnic sènior B masculí
Coordinador C.B. Mollet

Tecnificació Nadal 2016 – Fotografies

Ús deixem unes quantes fotografies de la tecnificació d’avui

Recaptació de La Marató de TV3

La quantitat total recaptada amb motiu de La Marató de TV3 ha estat de 449,32.-€. Sens dubte, una col·laboració d’un valor que va molt més enllà de la quantitat numèrica.

En nom de tot el Club: GRÀCIES, GRÀCIES i, de nou, GRÀCIES per acollir de la manera que ho heu fet una iniciativa com aquesta.

Junts sumem més!

25º edició de la Marató de TV3.

Video CB Mollet La Marato TV3Aquest Diumenge 18 de Desembre serà la Marató de TV3. Des del Club estem intentant col·laborar en totes aquelles iniciatives que tinguin un rerafons social. I sens dubte que aquesta és una d’elles.

Per aquest motiu, Dissabte 17 a la tarda es cobrarà simbólicament l’entrada a 1€ per veure els partits del Sènior B i Sènior A Masculí. Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a la 25º edició de la Marató de TV3.

A la mitja part del partit del Sènior EBA farem un sorteig d’un obsequi entre totes les butlletes venudes.

A més de la col·laboració econòmica, farem un muntatge fotogràfic perque el publiquin a la WEB de TV3 i ens inscriguin oficialment dintre de les entitats que han participat.

Per aquest motiu, durant aquesta setmana tots els Equips es faran un selfie amb els Jugadors o Jugadores i l’Entrenador. D’aquesta manera podrem fer un collage col·lectiu.

Moltes gràcies!

25 La Marato TV3

Vídeo muntatge dels equips del CB Mollet amb la Marató de TV3 2016.