Final Campionat de Catalunya Infantil Masculí A-2

La Federació Catalana de Basquetbol, en reunió celebrada el dia 02/04/2014, va acordar atorgar al nostre club la co-organització de la Final Campionat de Catalunya Infantil Masculí A2.

Tan aviat com tinguem els dies i els horaris de la final, els publicarem.

Oficina tancada.

El dia 23 d’abril l’oficina estarà tot el dia tancat. Moltes gràcies per la vostra atenció.

25è Aniversari de Recanvis Gaudi

El nostre patrocinador principal del club, fa durant aquest 2014 el seu 25è aniversari i com no, des de la nostra pagina web volem fer-nos ressò i fer la nostra felicitació:

Pensar en gran i lluitar per la meta s’han vist premiats els esforç, i perquè un equip sempre té present grans projectes i una fortalesa s’edifica pas per pas, estem segurs que l’empresa ha d’aconseguir veure els seus somnis fets realitat. Mai deixin de pensar en gran. Feliç Aniversari.

RanvisGaudi25

Equipsport i Sesions formatives

Recordar-los que divendres que ve 28 de Febrer tindrem les classes formatives sobre el funcionament d’Equipsport. La cita serà a la Sala “El Lledoner” a partir de les 18:00 i 19:15. Com saben, acudir serà un acte totalment voluntari en el qual intentarem ensenyar a utilitzar aquest programa.

Obert el plaç para registrar-se en Equipsport

Bona tarda,
Tal i com us vàrem anunciar les últimes setmanes, avui Dilluns 17 ja podeu registrar-vos a Equipsport. Mitjançant la invitació que el nostre Director Técnic, Mario Fernández, us ha fet arribar a través del correu electrónic, tant sols heu d’acceptar i acabar de fer l’inscripció posant la contrasenya que desitjeu.
Així mateix, recordeu que disposem fins el Dijous 27 com a data final per donar-se d’alta. Ja per acabar, informar-vos altre cop que el Divendres 28 a la Sala Lledoner farem dues clases formatives amb tots aquells i aquelles que volguin venir. L’horari será a les 18:00 i 19:15. Moltes gràcies, i a inscriure’s!
* Si us plau, vigileu que el correu electrónic de Equipsport no hagi anat a parar a la bústia de “No desitjats”.

Bona tarda,

Tal i com us vàrem anunciar les últimes setmanes, avui Dilluns 17 ja podeu registrar-vos a Equipsport. Mitjançant la invitació que el nostre Director Técnic, Mario Fernández, us ha fet arribar a través del correu electrónic, tant sols heu d’acceptar i acabar de fer l’inscripció posant la contrasenya que desitjeu.

Així mateix, recordeu que disposem fins el Dijous 27 com a data final per donar-se d’alta. Ja per acabar, informar-vos altre cop que el Divendres 28 a la Sala Lledoner farem dues clases formatives amb tots aquells i aquelles que volguin venir. L’horari será a les 18:00 i 19:15. Moltes gràcies, i a inscriure’s!

Si us plau, vigileu que el correu electrónic de Equipsport no hagi anat a parar a la bústia de “No desitjats”.

El racó de l’entrenador – Nou lliurament

En la secció del racó de l’entrenador s’ha publicat l’última entrega d’escrits realitzats per alguns dels entrenadors que tenim al club.
L’escrit esta fet pel Borja San Miguel entrenador de l’infantil A femení, i fa referència a “Creación de Defensas Presionantes“.

Enllaç directe: Racó de l’Entrenador

Curs Formatiu de la Creu Roja

Des de Creu Roja ens han fet arribar aquesta informació sobre un curs que organitzen per tal que fem difusió.

Es tracta de un curs d’Atenció Sanitària Immediata que consta d’una durada de 50 hores combinant teòriques i pràctiques. Aquesta formació està reconeguda pel Decret 225/1996 de la Generalitat de Catalunya, i reconeguda com a crèdits per la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma, Universitat Politècnica, Universitat de Girona i Universitat de Lleida.

Inscripcions: fins dimecres 19 de Febrer de 2014

Aquesta informació la podeu tenir ampliada a:

Creu Roja Mollet del Vallès-Baix Vallès

Plaça Enric Rosés nº 5 de Mollet del Vallès
Telèfon: 93 544 53 56 (en horari de Dilluns a Dijous de 10h a 13h i de 16h a 18h).

Ja estan disponibles les fotografies de la presentació 2013 – 2014

Ja estan disponibles les fotografies de la presentació 2013 – 2014 per tots els socis del club.

Podeu prémer en el següent enllaç per veure les imatges. < prémer aquí >

Dimecres 22 de Gener és festa local a Mollet.

El Dimecres 22 de Gener és festa local a Mollet i el pavelló estarà tancat, havent-se d’anul·lar els entrenaments d’aquest dia.

REUNIÓ AMB LES PARES i MARES DEL C.B.MOLLET

Molt bones a tots,

No descobrim gens nou si diem que el nostre Club es manté gràcies a la gran massa social que entre tots formem. És per això que des del Club ens interessa escoltar l’opinió dels pares/mares. D’aquesta manera, serem conscients de la realitat del present per canalitzar les directrius del futur. És per això que tenim pensat reunir-nos amb un pare/mare que faci les funcions de representant de tot el seu equip.

EL DIMECRES DIA 29 DE GENER A les 19:00 ES FARÀ AQUESTA REUNIÓ A la SALA POLIVALENT DEL CLUB EN EL PAVELLÓ PLANA LLEDÓ.

És important que quedi clara una cosa: ÉS UN REPRESENTANT PER EQUIP (pare o mare). Solament un. No importa que sigui un o un altre, però la qüestió és que a aquesta persona l’hagin escollit entre el grup de pares que formen l’equip en concret. D’aquesta forma, ens ajuntarem 25-30 persones i podrem escoltar-nos mútuament.

No és una reunió en la qual el Club vulguem informar d’alguna cosa en concret, sinó que serà amb ànim d’escoltar les coses que ells/as veuen que podem millorar nivell d’organització, gestió, instal·lacions, etc. Repetim, és un acte amb la millor intenció del món on intentarem recopilar opinions i parers per tal de millorar en la mesura del possible.

DEMANEM PER FAVOR QUE ENTRE ELS PARES DELS EQUIPS L’HI COMUNIQUIN AL MÉS AVIAT POSSIBLE PERQUÈ: ESCULLIN QUINA PERSONA FARÀ DE REPRESENTANT I TENIR TEMPS SUFICIENT PER RECOPILAR LES IDEES QUE DESPRÉS ES TRASLLADARAN EN LA REUNIÓ. És a dir, que sàpiguen al que atenir-se aquest dia, ja que farem una pluja d’idees entre tots.

Resum:

- Dia: Dimecres 29 de Gener.
- Hora: 19:00.
- Lloc: Sala Polivalent del Pavelló Plana Lledó.
- Assistents: Un pare o mare per equip del Club. Per part del Club assistiran diversos membres de la Junta.
- Manera de procedir: Que els pares/mares de cada equip escullin a un representant que posteriorment traslladi totes les seves opinions en aquesta reunió.
- Temes a tractar: Possibles i/o peticions de millora amb vista a la temporada que ve.
En cap concepte volem que a aquesta reunió falti cap representant d’un o un altre equip. Necessitem que vostès també col·laborin fent màxima difusió. És important que hi hagi comunicació entre nosaltres mateixos perquè aquest dia assisteixi la persona a la qual consideren com a representant.

Una cordial salutació.
Moltes gràcies!!!