Darrera jornada de la primera fase a la lliga EBA

El pròxim dissabte arriba la darrera jornada de la primera fase a la lliga EBA i tindrem l’oportunitat de gaudir d’un gran partit al pavelló de Plana Lledó que pot suposar quedar en primer lloc a la classificació final d’aquesta primera part de la temporada.

El primer equip es juga la possibilitat d’acabar en primer lloc i més important encara el fet de derrotar a un rival directe per a la segona fase, ja que amb l’actual format de competició les victòries i derrotes amb els equips de la primera fase que es troben al mateix grup són claus perquè s’arrosseguen.

Així doncs, partidàs contra el Quart, el principal favorit a principis de temporada i que compta amb l’americà de 2,17 ( Brad Kanis ), i el Brasiler Dos Santos, i l’amic Masllorens que torna a jugar a casa nostra.

Recordeu que l’horari és a les 19 hores, ja que s’unifiquen els horaris de joc en aquesta darrera jornada.

CB Mollet Selfie
Veniu amb ganes d’animar l’equip que segur que intentaran fer un bon partit.

XVIII Nit de l’Esport

Aquest any 2016 el Club Bàsquet Mollet ha tingut premi per l’esforç realitza durant la temporada 2015.

El nostre patrocinador principal del Club, Recanvis Gaudi, va guanyar el premi al Millor Patrocinador, en la nova secció al millor entrenador vàrem tindre com a finalista al nostre entrenador Oscar Recio que la temporada anterior va ser entrenador del Junior de primer any, que va ser subcampió de Catalunya, i finalment el Club Bàsquet Mollet va ser finalista al premi pel millor equip absolut amb el Sènior A.

Recanvis Gaudi guanyador al millor Patrocinador

Oscar Recio Finalista al millor Entrenador

CBM Finalista al millor equip Absolut

EBA – Recanvis Gaudi CB Mollet – Jornada 16

Jornada 16 Liga EBA

EBA – Recanvis Gaudi CB Mollet – Jornada 14

CBM Jornada 14 - 1024

Feliç Any Nou 2016

CB Mollet Any Nou 2016

Avui ens ha deixat l’Emili Butjosa.

Avui dimecres 30 de desembre hem conegut la mort de l’Emili Butjosa a l’edat de 82 anys. Havia estat jugador a la dècada dels cinquanta i entrenador de diversos equips del club als anys seixanta.
Aquí el tenim amb l’equip juvenil on també podem veure l’Antoni
Viladomiu fent de delegat de l’equip, que també ens va deixar recentment.

Des del club volem acompanyar en el sentiment amics i familiars.

CB Mollet Emili Butjosa

Recanvis Gaudi CB Mollet recolza la iniciativa del Consell Insular de Menorca

En la ultima visita al nostre pavelló municipal de la pista de Plana Lledó en la lliga EBA, la setmana passada amb l’equip del Bàsquet Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís de Menorca us volem informar que el Recanvis Gaudi CB Mollet recolza la iniciativa del Consell Insular de Menorca en la qual està treballant per aconseguir que la Cultura Talaiòtica de Menorca sigui declara Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Aquest guardó és pels monuments prehistòrics que són monumentalitats i d’interès històric de l’illa de Menorca en la cultura Talaiòtica que és única al món.

Foto Talaiòtica

El Pare Noel a les nostres instal·lacions

Ahir a la tarda el Pare Noel va visitar les nostres instal·lacions per a felicitar el Nadal als nens i nenes de l’Escola de Bàsquet.

A la trobada el Pare Noel va estar parlant amb els nens i nenes del treball realitzat durant aquest primer trimestre, i el Pare Noel ens a dit que està molt content del treball fet fins ara.

Us deixem una fotografia del Pare Noel amb tots els nens i nenes, i tot l’equip d’entrenadors i assistents del Club.

Pare Noel CB Mollet 2015

El Racó del Soci

Ser soci del Club Bàsquet Mollet ja té els seus avantatges, en la secció “El Racó del Soci” trobareu els diferents descomptes i promocions que vagin apareixent.

El Club Bàsquet Mollet vol que els seus socis tinguin el protagonisme que es mereixen i per això som un dels pocs clubs de Catalunya que disposa del major nombre de descomptes dels seus patrocinadors.

Podeu gaudir d’aquests descomptes i promocions visitant la pàgina. -> “El Racó del Soci

Nadal 2015

Nadal 2015