L’escrit d’avui és d’en: Darwin Inglesias

El jugador complet!!!

Quan parlem de “jugador complet”, en moltes ocasions ens referim al talent gestual i tècnic acompanyat de decisions preses que semblen , si més no, les veiem correctes. També és aquell jugador que fa tot el possible per no faltar a l’entrenament, i quan entrena sempre fa per donar el millor possible a cada sessió, contagiar a la resta dels companys aquesta actitud per millorar com equip. Quan un jugador que s’està formant i pensa en com arribar a ser un jugador complet, també en moltes ocasions, arriba a les mateixes conclusions.

Jo estic d’acord, però crec també que tots els atributs abans esmentats i d’altres que segur podríem posar, ens oblidem moltes vegades o fem poques referències, a l’actitud mental. Quantes vegades diem que és un jugador “d’entrenus”; aquell que entrena a un bon nivell a cada sessió i en canvi als partits no és capaç de realitzar les mateixes accions de forma positiva. Pot ser, és un problema de timidesa, o d’un estat nerviós que no aconsegueix dominar, o una por a prendre decisions equivocades. Infinitat d’inseguretats!

O d’aquells jugadors que pot ser mantinguin actituds equivocades a l’hora de l’entrenament, pocs esforços, poques superacions, pensament equivoc de que les errades no són pròpies, sinó dels altres. Límits invisibles al joc; jugador d’atac, o de “ es què”, o simplement no m’han ajudat, … Crec que només són situacions mentals que no deixen que pugui desenvolupar aquest esport, o d’altres, amb èxit.

En definitiva ser un jugador complet implica crear hàbits, que t’ho proposis com un ideal, crear hàbits de pensar, d’esforç, de sacrifici, d’ambició de millorar. Això no és entrenable, és mental, està en l’interior de la persona, i ningú pot ensenyar-te orgull i voluntat, aquests sentiments els has de desenvolupar en el teu interior, a la teva ment. L’entrenament no és més que una escala pormenoritzada de possibles situacions de partit, si no entrenes al màxim no jugaràs al màxim de les teves possibilitats.

També és important recordar que un “com” ho fem, és sense cap tipus de dubtes, la manera més segura de progressar, ja sigui en els estudis, o simplement en qualsevol situació o desig que et puguis proposar: per arribar a ser un jugador complet, has de desitjar-ho sense escatimar esforços, amb aquesta predisposició mental, acabaràs qualsevol sessió amb la satisfacció d’haver-ho fet bé, d’haver crescut, però per aconseguir-ho, depèn només de tu, has de ser honrat amb tu mateix i estar convençut de que vas fer el major esforç possible. Aquest “com” guiarà a la teva ment, i segurament serà el que farà que arribis a ser un jugador complet.

Darwin Inglesias
Coordinador C.B.Mollet
Entrenador Cadet C Masculí

Lliga EBA 5a jornada.

Quinta Jornada Lliga EBA

Presentació de la nova equipació del CB Mollet

Aquesta tarda s’ha portat a terme la presentació de la nova equipació que el Club Bàsquet Mollet que portarà a partir d’ara i durant les tres pròximes temporades, segons el contracte signat amb l’empresa Decathlon.

També s’han presentat juntament amb el patrocinador principal Recanvis Gaudí, els nous patrocinadors com són la Constructora Perefran i Pitapes.

Foto de Grup

Foto Equipació

Aquest cap de setmana, canvi d’hora

Aquest cap de setmana els rellotges s’hauran d’endarrerir una hora adaptant-se així a l’horari d’hivern. A les 3h de la matinada del diumenge 30 d’octubre s’haurà d’endarrerir el rellotge una hora.

Canvi hora 3 a les 2

Avui entrevistem a: DARWIN IGLESIAS

Pregunta: Quan vas començar i quines son les teves funcions al Club?
Resposta: Aquesta temporada que acabem de començar serà la meva tercera col·laborant en aquesta santa casa.

P: El primer any vaig desenvolupar les funcions.
R: d’entrenador, la temporada passada i el que portem d’aquesta, també col·laboro amb tasques de coordinació i direcció tècnica dins d’un grup de treball, juntament amb Mario Fernández i Óscar Recio.

P: Què et satisfà de la teva feina?
R: La feina de coordinar una casa tant gran és complicada i no pas senzilla. Probablement, és una de les tasques més desagraïdes que pot haver-hi en un club; mai és senzill prendre decisions, i sempre hi haurà a algunes famílies que no estaran d’acord amb les gestions realitzades. Com a coordinador, pensar sempre en un col·lectiu implica tenir que treballar per un grup, i no pas per una individualitat, encara que també es prenguin decisions especifiques vers a algun jugador/ora.

Feta aquesta reflexió, la tasca de coordinar dóna moltes satisfaccions: la millora del treball setmanal, el progrés dels jugadors/ores, els intercanvis amb els entrenadors/ores, l’assoliment de nous nivells de competició, instaurar una filosofia de joc que ens reconegui com a membres del nostre Club, i com no podia ser d’una altra manera, observar que les decisions que es prenen afavoreixen la formació del jugador i dels diferents equips que configurem l’entitat, i en definitiva, fa més fort, fa més club al nostre CB Mollet.

P: Per tu, què és el més important que s’ensenya al bàsquet formatiu?
R: Al bàsquet formatiu treballem molts valors que també es poden aplicar a la formació de la persona, però també la formació d’un esportista ha de conquerir espais en els quals adquireixi els valors de superació, sacrifici, esforç, col·laboració, competició…, i el més important: el respecte i el sentiment de pertinença a un grup: EQUIP!!!

P: Al C.B.Mollet durant aquest temps hi has trobat…
R: En aquest curt temps que hi porto a la casa, he trobat poder conèixer a persones del nostre esport, conviure i aprendre coses noves amb elles. Però una situació que m’ha sorprès agradablement, és la sensació que transmeten de treballar per créixer coma a entitat, d’arribar a aconseguir establir una estructura dual, sigui dit, situació molt beneficiosa per la ciutat de Mollet, de la capacitació de sobreviure a la manca d’instal·lacions adients a la gran massa de jugadors i jugadores que conviuen en aquesta santa Casa, és a dir, a la superació constant per fer del nostre Club, un referent de la comarca.

P: Què representa per tu el C.B.Mollet dins del panorama basquetbolìstic?
R: Abans d’entrar, per a mi, ja era uns dels clubs referents del Vallès Oriental. Ara que formo part d’aquesta casa, me n’adono que és una entitat prou forta, amb un massa esportiva que la converteixen en un referent, no només a la comarca, sinó a l’àmbit del bàsquet català.

P: Què té el ser entrenador que no trobes al bàsquet quan ets jugador?
R: Ja m’agafa molt lluny allò de jugador, però aquells valors que vaig aprendre com a jugador, els intento transmetre com a entrenador. El que si és cert, que com a entrenador desenvolupes un rol diferent i important dins del grup.

P: Ser l’entrenador d’un equip suposa un plus de responsabilitat en…
R: Ser constant en la feina. Saber ser capaç dassumir les errades pròpies, reconèixer-les i millorar-les, i sobre tot, adequar el joc a les capacitats individuals i col·lectives del grup.

P: Com es fa equip quan s’acaba un entrenament i/o partit?
R: Avui dia és un punt important dins d’un col·lectiu, i que algunes vegades es dóna per suposat i no està tant clar que això sempre passi. A mi sempre m’agrada fer equip, en qualsevol oportunitat que tinc davant del grup, reconeixent i respectant les habilitats individuals de cadascú, i per sobre de tot, fent important a cada un dels jugadors, destacant davant de tots allò que cadascú ens aporta per fer-nos més forts.

P: Què costa més: ensenyar la tècnica o inculcar l’actitud?
R: Costa més inculcar l’actitud. Crec que l’actitud no és pot treballar com a tal, encara que sí és pot contagiar dins d’un grup. L’actitud va molt relacionada amb la pròpia manera de ser del jugador, i clar, només entrenem 3 hores a la setmana, mentre que vivim les 24 hores del dia, així doncs, el que intento és que entre els propis components, es contagiïn actituds positives.

La tècnica individual si que es pot modificar, perfeccionar i finalment assolir, ara bé, el més important de l’ensenyament de la tècnica individual no és pas fer el gest tècnic, sinó és fer que els jugadors siguin capaços d’aplicar-la al joc col·lectiu. Assaig-error més lectura i la pressa de decisions.

P: Què els hi diries als entrenadors que ara comencen?
R: Paciència, que han d’aprendre constantment. Que no tinguin por a copiar i aplicar allò que veuen entre companys/es. Que preguntin que proposin, que parlin, que intercanviïn. Que no oblidin mai el treball setmanal. Que no tinguin por a equivocar-se.

És important la formació, no només l’experimentació. Que siguin capaços d’assolir un sentiment de pertinença a un club i mica a mica, anar omplint la pròpia motxilla. Cadascú és singular com a entrenador.

Darwin Inglesias
Coordinador C.B.Mollet
Entrenador Cadet C Masculí

Lliga EBA 4a jornada.

Cartell J4 EBA

L’escrit d’avui és d’en: Àlex Terés (Entrenador Sènior Masculí Lliga EBA)

Ets més de formar o de guanyar?

Diuen que de vegades hi ha mentides que a base de repetir-les s’acaben convertint en veritat. A mi com a entrenador em sembla que la mentida que més mal ens ha fet ha estat la (suposada) dicotomia entre formar i guanyar a la que tots alguna vegada ens hem vist enfrontats.

No sabem d’on va sortir, tot i que no és difícil sospitar que va néixer malintencionadament i ha acabat expandint-se tant que fins i tot ha arribat a agafar estatus de pregunta cabdal en la definició d’un entrenador davant la qual calia decantar-se i acceptar que la nostra resposta ens definís.

En aquesta mentida hi han trobat una mina aquells pels qui la victòria equival a l’èxit i per arribar-hi qualsevol mitjà és lícit i ho han fet fent-nos escollir entre guanyar o aprendre, entre guanyar o formar-se de tal manera que semblessin excloients. Ens cal una revisió curosa sobre aquesta mentida abans que s’endugui pel davant més possibilitats de gaudi i diversió infantil de les que ja se n’ha endut.

L’objectiu inherent del bàsquet és la victòria. Cal jugar per guanyar, només faltaria! Fer bàsquet sense buscar la victòria no té cap mena de sentit. El basquet, com tants altres entorns esportius ens permet, en la recerca de la victòria, mesurar-nos amb els altres, competir amb ells per arribar a un mateix objectiu i per arribar-hi ens obliga a cooperar, a ser disciplinats, a ser tenaços en els nostres esforços i metòdics en els nostres procediments.

Perseguir victòries ens permet conéixer-nos millor personalment tant quan gaudim de la satisfacció d’haver assolit un objectiu com quan ens toca assumir que l’altre ha sigut millor que nosaltres. Ara bé, i aquí rau la trampa amb la que ens han intentat engatussar sovint, la victòria és l’objectiu de qualsevol competició, però no tot s’hi val per arribar-hi, perquè malgrat ser l’objectiu, guanyar ni ho és tot ni és sinònim d’èxit així com perdre no és tampoc sinònim de fracàs.

Hi ha qui equivocadament quan es guanya creu que tot s’ha fet bé i quan es perd s’ha fet malament. Aquest és un model nefast pels nostres nens i nenes, doncs hi ha vegades en que no cal ni esforçar-se per guanyar, i en canvi reben “premi” en forma de felicitacions, de bones paraules,… i altres vegades que malgrat fer tot el que hem pogut, acabem perdent…i rebent el “càstig” per haver perdut.

La victòria i la derrota, per elles mateixes ni expliquen ni ensenyen res. El que és realment formatiu és entendre (mitjançant el bàsquet) que quan un té un objectiu ha de fer tot el que pugui per assolir-lo i que si ho fa, això és un èxit i que si l’assoleix però no ha fet tot el possible, és un fracàs. D’aquesta manera, i mitjançant el bàsquet, repeteixo, aprenem a donar el millor de nosaltres mateixos i a no jutjar-nos per la victòria o la derrota, que no depenen només de nosaltres, sinó per la honestedat en el nostre esforç.

Jugant per guanyar els nens i les nenes s’enfrontaran a un munt de situacions diferents i es per això que diem que el bàsquet, com l’esport en general, és la millor escola de vida que hi ha, perquè té una potencialitat educativa i formativa inigualable, però fins i tot sent així, depèn en gran mida de qui és el conductor de l’activitat. Si l’entrenador té un tarannà formatiu aprofitarà tot allò que passi mentre busca la victòria. Ajudarà als nens/es a comprendre que quan fas tot el que pots has d’estar satisfet, els ajudarà a comprendre que cal ser humil en la victòria i digne en la derrota, els ajudarà a empatitzar amb l’àrbitre i amb la dificultat de la feina de jutge, els ajudarà a cooperar amb qui necessita ajuda,… L’entrenador, el formador, és la clau de tota aquesta partida.

Benvinguts siguin tots aquells formadors que entenguin que això consisteix en arremangar-se i en deixar-ho tot pels nens i no pas en arremangar als nens i fer que s’ho deixin tot per nosaltres. I no hi ha premi més gran ni medalla més brillant per a un formador que quan deixem de participar en la vida d’un nen o una nena tenir la sensació que se n’emporta alguna cosa bona en haver-te conegut.

Ets més de formar o de guanyar? Pensem-hi.

Àlex Terés
Entrenador Sènior Masculí Lliga EBA

AVUI ENTREVISTEM A: Àlex Terés (Entrenador Sènior Masculí Lliga EBA)

Pregunta: Quan vas començar i quines són les teves funcions al Club?
Resposta: Doncs tot just acabo d’arribar al club. Vaig començar aquest agost passat i sóc entrenador del primer equip, juntament amb l’Oscar Moyano i el Choco.

P: Què et satisfà de la teva feina?
R: Ufff, moltíssimes coses. Per a mi és un privilegi poder entrenar els jugadors que entreno i poder formar part del Mollet. El que més em satisfà? Haver après amb els anys a gaudir de cada entrenament, de cada viatge, de cada partit és una cosa que em fa molt feliç, i poder preparar durant tota una setmana el partit del cap de setmana i després veure que surt bé (no sempre) i que tots els que formem part de l’equip en podem gaudir és una cosa que també em satisfà moltíssim.

P: Per tu, què és el més important que s’ensenya al bàsquet formatiu?
R: El meu dubte no és què és el més important sinó si realment s’ensenya, i quedi clar que no parlo pas de Mollet perquè encara ho desconec. El basquet formatiu ha de tenir més de formatiu que de bàsquet, i per això ha de contribuir d’alguna manera a donar forma a les persones (nens i nenes) que han escollit el bàsquet com a activitat. Si el bàsquet formatiu no és formatiu i és només bàsquet, crec que ens estem equivocant, perquè els nens i nenes no són jugadors i jugadores, són nens i nenes EN FORMACIÓ i que (a part de moltes altres activitats) fan bàsquet com a instrument formatiu i no pas com a finalitat.

Mitjançant el bàsquet hem de poder proporcionar a aquests nens i nenes la possibilitat de viure experiències en primera persona tals com el valor de l’esforç, del respecte, del treball en equip, l’alegria d’assolir una fita per la que has treballat dur, la decepció d’una derrota, escollir superar-se en lloc de rendir-se, lluitar per treure la millor versió d’un mateix i moltíssims altres aspectes que es poden treballar mitjançant el bàsquet i que no hauríem d’ignorar-les ni enterrar-les sota el fictici valor d’una victòria quan aquesta s’ha aconseguit amb mitjans no formatius. Guanyar és l’objectiu, però ni és el més important, ni s’hi pot arribar de qualsevol manera.

P: Al C.B.Mollet durant aquest temps hi has trobat…
R: Moltes coses i totes bones. A nivell humà m’he trobat amb una rebuda càlida i acollidora per part de tothom i a nivell estructural m’he trobat un lloc molt ben organitzat on tot gira rodó i on és molt i molt fàcil sentir-se acollit i a gust.

P: Què representa per tu el C.B.Mollet dins del panorama basquetbolístic?
R: És innegable que aquest és un dels clubs més importants de Catalunya, a nivell d’història evidentment i per la quantitat de nens i nenes que mou també. Com comentava abans no cal passar gaires dies aquí per entendre que aquest no és un club qualsevol.

Jo he vingut com a visitant algunes vegades i recordo que sempre tenia enveja de com estava de ple el Plana Lledó i com ho vivia la gent i ara, afortunadament, ho podré gaudir com a local.

P: Què té el ser entrenador que no trobes al bàsquet quan ets jugador?
R: Jo puc parlar només de la meva experiència. Crec que tots tenim un motiu per fer-nos entrenador i el meu va ser que quan era jugador mentre jugava me n’adonava que estava més pendent d’aspectes col·lectius que individuals.

Per altra banda, amb els anys te n’adones que vas coneixent més i més el joc i ser entrenador et dóna la possibilitat d’expressar el joc de la manera que més t’identifica i a l’hora t’ofereix el hàndicap divertit que sempre has de fer-ho amb jugadors diferents i has de trobar la manera que millor encaixi amb tu i amb ells.

P: Ser l’entrenador d’un equip suposa un plus de responsabilitat en…
R: Per mi no té més responsabilitat que la de saber-te al capdavant d’un grup i entendre que tu estàs al servei d’aquell grup. Està clar que t’exigeix ser tenaç, ser creatiu, et roba hores, però crec que tot això va dins de la nostra responsabilitat i si no ens agradés no hi seríem.

P: Com es fa equip quan s’acaba un entrenament i/o partit?
R: Depèn de les edats dels jugadors. Quan ets petit és més senzill perquè acostumes a arrossegar els mateixos nanos durant moltes temporades i et vas coneixent i les famílies també. Quan són més grans el que passa fora de la pista ajuda també molt al grup i la veritat és que es nota molt els equips que estan ben avinguts i aquells equips que són senzillament grups.

P: Què costa més: ensenyar la tècnica o inculcar l’actitud?
R: Sempre és més difícil l’actitud perquè es forma i es modifica en molts altres àmbits i durant cada dia i escapa així una mica de les mans de l’entrenador perquè no n’és l’agent exclusiu. La tècnica es va fent a poc a poc però només es treballa a bàsquet, així que és més senzill anar-la treballant i fent-la créixer.

P: Què els hi diries als entrenadors que ara comencen?
R: Sóc molt pesat i m’agradaria dir-los mil coses. Són les mil coses que m’hagués agradat a mi que m’haguessin dit. Jo he anat aprenent a base d’equivocar-me i de reflexionar-hi i també parlant amb companys, però amb el temps he vist que moltes, moltíssimes de les coses que he après eren fàcils d’ensenyar i no ens les va ensenyar mai ningú.

Als qui ara comencen, així resumint molt, els hi diria que si estimen aquest esport són la generació d’entrenadors més privilegiada de la història. Tenen molt coneixement al seu abast i si obren una mica els ulls i les orelles en quatre dies seran molt millors que els qui encara entrenem, sense cap mena de dubtes. Però cal que estimin el joc i que estiguin atents.

Àlex Terés
Entrenador Sènior Masculí Lliga EBA

Resum de la Trobada Oberta

El passat Divendres vam viure una tarda de portes obertes on nens i nenes de 5, 6, 7 i 8 anys van venir a passar una estona de bàsquet i, sobretot, molta diversió.

El Club vol obrir-se a la gent de la ciutat i per aquest motiu vam organitzar un acte com aquest. Un entrenament molt especial dirigit pels entrenadors del Club on la pilota era el nexe d’unió però el bon ambient i els somriures eren el fet comú.

Tothom s’ho va passar d’allò més bé. El C.B.Mollet vol seguir creixent. I per fer-ho no hi ha altre camí que apostar per la canalla!

Trobada

INFORMACIÓ TECNIFICACIONS CISTELLA PETITA

A continuació us informo de les dades més importants de la Tecnificació que durem a terme durant la Temporada 2016-2017.

En aquest nou curs esportiu el Club està introduir tot un seguit d’iniciatives que ens aporten valor i consoliden la vessant basquetbolística.

Sens dubte, si volem ser una entitat referent una d’elles serà l’inversió que farem amb els nens i nenes de cistella petita a través dels entrenaments que programarem de técnica individual.

Per fer-ho més fàcil d’entendre, presentaré aquesta nova activitat en forma de preguntes-respostes. Així serà més àgil de llegir:

- Quins equips estaran en dinàmica de Tecnificació?
Els Equips seran tots aquells de Cistella Petita. És a dir, Mini A, Mini B, Mini C, Mini D, PreMini A i PreMini B Masculí. I Mini A, Mini B i PreMini Femení. En total 9 equips en dinàmica de Tecnificació.

- Qui serà l’entrenador responsable?
L’entrenador encarregat de portar a terme totes les sessions serà Jaume Viñallonga (actual entrenador del Sènior Femení i jugador del Sènior B Masculí).

Que sigui ell l’entrenador responsable no vol dir que setmanalment puguin incorporar-se altres entrenadors del Club.

- Quins Dies, Horaris i Pista serà?
La Tecnificació la farem tots els Dimarts i Dijous de 19:30 h. a 20:30 h. en la Pista Exterior Mini (màxima puntualitat si us plau).

- Quin dia comencen i acaben els entrenaments?
El primer dia de les Tecnificacions será el proper Dimarts 18 d’Octubre. I finalitzaran el Dimarts 30 de Maig del 2017. En total estan programades 54 sessions al llarg de tota la Temporada 2016-2017.

- Quin serà el sistema rotatiu de Jugadors?
Des del Club hem pensat que una Tecnificació on hi hagi 103 Jugadors (aquest és el número de fitxes de Cistella Petita) és prou gran com per dividir als Jugadors en diferents subgrups que ens permetin treballar amb continuitat durant un temps relativament consecutiu.

Per aquesta raó dividirem la temporada esportiva en 3 Perídoes i dintre de cada Període encabirem a 3 equips. Cada Període constarà de 18 sessions.

Durant cada Període només rotaran en els entrenaments de Tecnificació els Jugadors i Jugadores que estiguin inclosos en aquells equips.

D’aquesta manera aconseguirem que cada Jugador o Jugadora que estigui en dinàmica de Tecnificació li toqui entrenar cada dos setmanes com a màxim.

- Quin serán els Períodes, Dates i Equips de cada sistema rotatiu?

· PRIMER PERÍODE
· Dates: del Dimarts 18 d’Octubre al Dijous 12 de Gener
· Número de Sessions Programades: 18
· Equips: Mini A Masculí + Mini B Masculí + Mini A Femení

· SEGON PERÍODE
· Dates: del Dimarts 17 de Gener al Dijous 16 de Març
· Número de Sessions Programades: 18
· Equips: Mini C Masculí + Mini D Masculí + Mini B Femení

· TERCER PERÍODE
· Dates: del Dimarts 21 de Març al Dijous 18 de Maig
· Número de Sessions Programades: 18
· Equips: PreMini A Masculí + PreMini B Masculí + PreMini Femení

Si comproveu el Calendari, veureu que el Dimarts 23, Dijous 25 i Dimarts 30 de Maig no estan inclosos. Aquestes dates me’ls reservo precissament pels dies de pluja que ens facin redistribuir tot l’ordre anteriorment esmentat.

- Des del Club serem estrictes e inamovibles en les dates de cada Període?
No. Penseu que durant cada Període tindrem dies de pluja. I això farà que al llarg de la temporada haurem de reajustar dates perque al finalitzar l’any tots els Jugadors hagin tingut l’oportunitat de gaudir d’un nombre similar de sessions de Tecnificació.

Les dates que he publicat en el punt anterior son les que inicialment ens agradaría cumplir. Però sens dubte que ens haurem d’anar reajustant a les diferents necessitats que poguin sorgir.

- Quines dates no hi haurà Tecnificacions?
Les següents dates no estan incloses ja que son dies festius:

· Dimarts 1 de Novembre
· Dimarts 6 i Dijous 8 de Desembre
· Parón per Nadal: Des del Dilluns 19 de Desembre al Dilluns 9 de Gener
· Setmana Santa: Des del Dilluns 10 al Dilluns 17 d’Abril
· Dilluns 1 de Maig

- Hi ha Vestidors assignats pels Jugadors?
Si, el Vestidor nº5 serà pels nens. I el Vestidor nº8 serà per les nenes.

- Què passa si el dia que li toca venir a un Jugador no pot?
No passa res. Si el dia que te assignat un Jugador no pot venir, podrá recuperar aquesta sessió l’entrenament anterior o posterior a la data que inicialment li tocava.

No fa falta avisar ni tampoc entrarem a valorar els motius pels quals aquell Jugador no ha vingut el dia que li tocava. Això ho deixem al propi compromís de les families.

Però el que tampoc podem pretendre es que cadascú interpreti els Dies i Horaris a la seva lliure elecció.

- En cas de Pluja hi ha entrenament?
No, en cas de Pluja l’entrenament quedarà automàticament suspés. No hi ha la possibilitat de reubicar-ho ni a la Pista Interior ni a Ca n’Arimon.

- Si plou, s’altera el sistema rotatiu d’entrenaments?
Si. Per tal d’intentar assignar el mateix número d’entrenaments possible, quan plogui automàticament redistribuirem els grups i dates.
Aquell dia de pluja no s’entrenarà. Però al vespre (o al dia següent) rebreu un correu electrònic amb l’ordre actualitzat a seguir.

D’aquesta manera al llarg de les 18 sessions programades en cada període, tothom tindrà les mateixes oportunitats en quant al número d’entrenaments.

- És obligatori participar?
No, no és obligatori participar en les Tecnificacions. Des del Club creiem que és un entrenament extra recomanable. Però no obligarem a ningú si per decisió personal decideix no participar-hi.
Igualment, amb els pares-representants de cada equip vem acordar que us posséssiu en contacte amb ells perque serien ells mateixos qui em comunicarien si del seu equip havia alguna familia que directament no volia ser inclosa en aquest sistema rotatiu.
En aquest cas el que fariem seria directament no incloure al Jugador en les Tecnificacions del període on està entrenant el seu equip.

- Participar en les Tecnificacions te algun cost?
No, aquesta iniciativa és totalment gratuïta sense que suposi cap despesa per les families.

Aquestes son les dades més importants a tenir en compte. Igualment a finals de setmana publicaré el primer sistema rotatiu de Jugadors que formaran el Mini A i Mini B Masculí i Mini A Femení. Recordeu que la resta d’equips estaran distribuit en el segon i tercer perídoe.

Aquest primer període será del Dimarts 18 d’Octubre al Dijous 12 de Gener (ambdós inclosos). De totes maneres, durant la temporada podrem anar reajustant algunes dates en funció de les necessitats que es vagin donant.

Si teniu qualsevol dubte al respecte, podeu preguntar als pares-representants que van assistir a la reunió en nom i representació de cada equip corresponent.

Ja per últim, des del Club ens reservem la possibilitat de canviar i/o modificar en qualsevol moment de la temporada la dinàmica de Tecnificacions per tal de garantir un millor funcionament general.

Dir-vos que des del Club estem molt il·lusionats en aquesta nova iniciativa. Desitgem que veieu en ella una clara aposta pel futur dels més joves!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet