ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DEL CB MOLLET

L’assemblea general de Socis del CB Mollet se celebrarà avui 22 de juny de 2016 a les 18:00 hores en 1a convocatòria, i a les 18:30 hores en 2a convocatòria. Al centre municipal el Lledoner.

ORDRE DEL DIA:

1.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acte de l’assemblea de 2015.
2.- Aprovació, si s’escau comptes Temp. 2015/2016.
3.- Aprovació, si s’escau, pressupost Temp. 2016/2017.
4.- Valoració esportiva Temp. 2015/2016 i planificació Temp 2016/2017.
5.- Torn obert de paraules .

Actualització d’equips i dades a Equipsport

Bona tarda,

Al llarg de la propera setmana procedirem a actualitzar totes les dades d’Equipsport pel que fa a la informació dels Equips.

Tothom estarà encabit amb la nova nomenclatura de l’Equip al que pertany. Així com renovarem els missatges del Tauler i els Horaris d’entrenaments en els respectius Calendaris.

Ja per últim, aprofito aquesta comunicació per agrair molt sincerament la bona coordinació de les Revisions Mèdiques. El Doctor del Club, Joan Vilaseca, ens ha dit que tothom està arribant puntual i amb la documentació prèviament emplenada. I això, sens dubte, facilita la seva tasca.

Moltes gràcies i fins aviat!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

Assemblea General Ordinària de l’FCBQ

El passat dissabte 18 de juny es va celebrar a la Sala Cardenal Jubany de Blanquerna-Universitat Ramon Llull de Barcelona, l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la presència d’una vuitantena de clubs.

L’Assemblea va congregar un any més els representants dels clubs catalans, els quals van aprovar, per unanimitat, l’Informe de presidència i la Memòria d’activitats de la temporada 2015-16. També es van aprovar per unanimitat, els comptes anuals i la liquidació del pressupost de 2015.

Com cada any es va informar de la sinistralitat de la pòlissa d’accident esportiu així com de la renovació amb la companyia Allianz per a les properes dues temporades amb els següents preus: 81€ per a majors de 16 anys i de 21€ per a menors de 16 anys (temporada 2016-17) i de 82€ per a majors de 16 anys i de 22€ per a menors de 16 anys (temporada 2017-18).

Comiat Isidro Chacon

La propera temporada el nostre entrenador Isidro Chacon no seguirà al C.B.Mollet. És per això que volem agrair-li molt sincerament tota la seva feina al llarg dels anys que ha estat amb nosaltres. Més d’una dècada junts.

Una persona disposada i disponible per tot el que ha fet falta. I sempre amb una predisposició i voluntat absoluta. Ja sigui des de la vessant d’entrenador com de col·laborador dels Campus d’Estiu o altres activitats que el Club hagi fet.

Especialment lloable ha estat la tasca dels Horaris. Un treball invisible a ulls populars. Però que sens dubte ha estat fonamental pel bon funcionament de la coordinació competitiva. Pensem que és digne de reconeixement fer públic el fet que el Club no ha pagat cap sanció per canvis de partit. I això ha estat possible gràcies a la previsió i bon fer de l’Isidro.

Se’ns farà difícil no veure’l a la pista a partir del Setembre. Però estem segurs que, tard o d’hora, tornarem a conviure sota el mateix escut.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES Isidro!!!

REVISIONS MÈDIQUES C.B.MOLLET JUNY 2016

Tal com els vaig avançar la setmana passada, aquests són els diferents aspectes a tenir en compte de cara a les Revisions Mèdiques que començarem a passar el proper Dilluns 13 de Juny i que acabaran el Dilluns 20 de Juny.

Veureu tota la Distribució Horaria en el Excel anomenat “Revisions Mèdiques C.B.Mollet Juny 2016″. Allà podeu buscar als vostres fills/es en funció de l’equip on estiguin inicialment assignats. Si us plau, això no te res a veure amb la confecció de les plantilles ja que hi ha jugadors/es que encara poden canviar.

Els explico per parts i en forma de preguntes perquè així puguin entendre-ho més fàcilment:

- Quants tipus de revisions hi ha?

Hi ha dos tipus de revisions. La de “Tipus 1″ que inclou a tots els Jugadors/es des de PreMini fins a la categoría Infantil (des del 2008 fins al 2003). I la de “Tipus 2″ que han de passar-la aquells/es que la temporada següent ja competiran com a Cadets o categories superiors (des del 2002 en endavant).

- On es passarà la revisió mèdica?

En el mateix Pavelló Plana Lledó habilitarem la Pista Exterior Mini per poder passar les respectives revisions mèdiques. Per facilitar la tasca, el Club comptarà amb la presència d’una Unitat Medicalitzada de Policlinic Bages.

- Quins facultatius duran a terme les revisions?

Tant Joan Vilaseca (Doctor del Club) com Maxi Pérez (Fisioterapeuta) seran les persones del C.B.Mollet encarregades de passar i certificar aquestes revisions. Així mateix, amb la Unitat Medicalitzada de Policlinic Bages vindran professionals de la sanitat.

- De quines proves consisteix la revisió mèdica?

La revisió de Tipus 1 inclou:

· Valoració cardiorespiratòria amb electrocardiograma.
· Valoració Antropométrica.
· Valoració Ortopédica.
· Certificat Mèdic oficial.

* No serà necessari dutxar-se després d’haver-la passat.

La revisió de Tipus 2 inclou:

· Valoració cardiorespiratòria amb electrocardiograma.
· Prova d’Esforç.
· Valoració Antropométrica.
· Valoració Ortopédica.
· Certificat Mèdic oficial.

* La Prova d’Esforç serà un test físic en la Pista Exterior Mini d’aproximadament 12-15 minuts. Aconsellem dutxar-se després o, com a mínim, portar-se una tovallola ja que se suarà.

- Quins documents han de portar-se el dia de la revisió?

El dia que toqui passar la revisió mèdica, a més del DNI i/o targeta sanitària, cada jugador/a haurà de portar degudament emplenat i signat els documents que adjunto en aquest missatge.

· Inscripció Soci: Aquest document NOMÉS l’hauran d’emplenar amb el nom del pare, mare o tutor les FAMILIES NOVES del Club. Important, les dades han de ser del major d’edat.

· Fitxa C.B.Mollet: Tothom haurà de portar-la completa i signada.

· Sol·licitud de Llicència: Tothom haurà de portar-la completa i signada excepte l’apartat que posa “Entitat”, “Equip” i “Categoria”.

· Certificat Mèdic nascuts fins al 2000: Aquest document l’haureu d’emplenar els Jugadors/es que han nascuts al 2000 o anys anteriors.

· Certificat Mèdic nascuts a partir del 2001: Aquest document l’haureu d’emplenar els Jugadors/es que han nascut a partir del 2001 en endevant.

· Qüestionari Doctor DC.B.Mollet: Tothom haurà de portar-ho complet i signat.

- Com es rep l’informe mèdic conforma s’ha passat la revisió?

Tots els jugadors/es i famílies rebran un informe confidencial amb els resultats de la revisió mèdica. Aquest informe inclou: Gràfica de pes, Gràfica de Creixement, FC Basal, FC Màxima, a més d’un mapa de l’estat físic i de salut del jugador/a durant els anys que ha jugat a bàsquet en el Club.

La forma de rebre el resultat de les revisions mèdiques serà a través de correu electrònic. Recordin que el compte d’e-mail del Doctor té com a nom “Futbol Salut”.

Ho comento perquè en un futur no vagin a esborrar-ho creient que es tracta de qualsevol e-mail publicitari (mirin bústia brossa).

- Què passa si durant la revisió el Doctor detecta qualsevol anomalia?

En cas que es detectés alguna alteració cardiológica que aconselli proves complementàries (com cicloergometría maximal o ecocardiograma doppler), el centre mèdic Futbolsalut es compromet a completar l’estudi sense que suposi cap cost afegit per al jugador/a i la família.

- S’ha d’anar acompanyat per un adult el dia de la revisió?

Si. És recomanable que al moment de la revisió sempre hi hagi un adult per cada jugador/a.

- Què passa si no volgués passar la revisió amb el metge del Club?

Tot jugador/a pel fet que vulgui jugar en el C.B.Mollet haurà d’haver passat la revisió mèdica. No solament per una qüestió de lògica imperativa, sinó perquè així obliga la pròpia Federació Catalana per atorgar la fitxa federativa.

Si per la raó que sigui el jugador/a i la seva família decideixen no passar la revisió mèdica amb el Doctor i Fisioterapeuta del C.B.Mollet, aquest jugador/a no podrà començar la Temporada 2016-2017 sense abans haver presentat el Certificat Mèdic conforme se certifica que l’ha passat a un altre centre. A més d’acreditar que se li ha fet un electrocardiograma (nascuts al 2002 i més grans).

Repeteixo, el nostre Doctor no autoritzarà a ningú començar la Temporada al Setembre fins a comprovar que té la revisió mèdica degudament passada.

- Com s’abona la quantia de la revisió mèdica?

El preu per a la revisió de Tipus 1 és de 25€. Per la de Tipus 2 és de 37€. El canvi de preu és a causa de la Prova d’Esforç que han de fer els jugadors/es més grans.

Aquest import es domiciliarà en la mensualitat de Novembre juntament amb la quota corresponent a aquest mes. De totes maneres, els avisaríem amb anterioritat perquè ho sabessin unes setmanes abans de procedir al pagament.

Recordin que és molt important ser puntuals el dia que a cada jugador/a li toqui ja que així reduirem al màxim el temps d’espera. Si per la raó que fos no es poguessin presentar-se a temps i hora, és necessari que informeu a l’entrenador corresponent. Així com si la passeu en un altre centre. Així tindrem constància de qui no l’hagi passat al club.

Així mateix, no oblidin portar impresos, complets i signats tots els documents anteriorment esmentats.

Desitjo que tot plegat estigui ben coordinat i podem ser puntuals amb el dia-horari que se’ns hagi assignat. Moltes gràcies.

Ens veiem en breu pel pavelló!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

Documentació adjunta:

Certificat mèdic nascuts a partir del 2001, << Premeu aquí >>
Certificat Mèdic nascuts fins 2000, << Premeu aquí >>
Qüestionari Doctor CB Mollet, << Premeu aquí >>
Revisions Mèdiques Juny, << Premeu aquí >>
Fitxa d’inscripció CB Mollet, << Premeu aquí >>
Inscripció Soci CB Mollet, << Premeu aquí >>
Sol·licitud Llicència, << Premeu aquí >>

Composició de la Junta Directiva del CB Mollet

Un cop finalitzat el període electoral, tancat el dia 10 de juny de 2016, on només es va presentar una candidatura, la composició de la Junta Directiva del CB Mollet ha quedat constituïda de la forma següent:

President: Carlos Nuez Boira
Secretari: Juan Manuel Burgarolas Rabell
Tresorera: Gemma Cabarrocas Asturgo
Vicepresident: Àlex Coma Prades
Vicepresident: Ramon Denuc Calvo
Vocal: M. Carme Compte Escura
Vocal: Dolors Marmol Reyes
Vocal: Maximiliano Pérez Piedrafita
Vocal: Manuel Beltran Rivera
Vocal: Oscar Recio Barquilla
Vocal: Antonio Tejada Fernández

Agraïment participació Festa de l’Esport a Mollet

Bàsquet Mollet

Benvolguts,

Vull expressar-vos el meu agraïment per la vostra col·laboració en la 24a edició de la Festa de l’Esport al Carrer, que vam celebrar el passat 5 de juny amb un èxit de participació i de públic gràcies a l’esforç i dedicació de tots plegats.

La implicació de l’entitat que representeu té una gran importància per a l’Ajuntament, ja que així donem l’oportunitat a molts nens i nenes de gaudir de la pràctica esportiva en un entorn ben diferent com pot ser el carrer. Mostra d’aquesta implicació i treball comú ha fet que enguany optem a ser Ciutat Europea de l’Esport durant el 2017, reconeixent la tasca que realitzem tots plegats en l’àmbit de l’esport.

Esperem, doncs, poder continuar comptant amb la vostra col·laboració en la difusió i la pràctica de l’esport a la ciutat.

Rebeu, mentrestant, la meva més cordial salutació.

Josep Monràs i Galindo
Alcalde

Mollet del Vallès, 8 de juny de 2016

RECAMBIOS GAUDÍ CB MOLLET 2016-2017

La temporada 2016-2017 ja està en marxa, aquesta setmana els diferents equips amb els horaris que disposaran el proper curs han iniciat l’activitat amb algun nou jugador, nou entrenadors…

Aquest passat dimarts, el primer equip masculí va començar a rodar amb la primera sessió de post temporada amb la totalitat dels jugadors que integraran el Recambios Gaudí CB Mollet.

L’equip que dirigirà Alex Terés comptarà amb 6 jugadors que segueixen al club de la temporada passada ( Xavi Costa, Alberto Ferrer, Marc Torres, Albert Griso, Toni Gómez i Ramon Espuña ) juntament amb l’ascens al primer equip de Marc Rabassó i 3 novetats.

WEB 1 Roger VilanovaLes novetats són Roger Vilanova, base de Ripollet que torna a la Lliga EBA després de diverses temporades a la Lliga LEB. Un director de joc que farà millorar els companys i segur que aportarà el que l’equip necessiti en cada moment.

Jose Coego

La segona novetat és al joc interior amb el pivot José Coego, un interior amb una llarga trajectòria a la Lliga LEB i una experiència que permetrà ajudar l’equip en el rebot, lideratge i intimidació en els moments importants que segur viurem l’any que ve.

Nil BaquésLa tercera incorporació és el Nil Baqués, jove jugador que fa el salt a la categoria sénior que prové del júnior de l’Hospitalet amb qui va disputar el recent Campionat d’Espanya de la categoria i en va ser un dels jugadors destacats.

El cos tècnic es completarà amb els entrenadors ajudants Oscar Moyano i Alberto López.

Tant de bo que l’equip segueixi la bona dinàmica de resultats de la temporada passada i enganxi a la major quantitat de gent a viure els partits els dissabtes a tres quarts de vuit a Plana Lledó.

D’aquí a pocs dies tindrem més informació de com quedarà estructurat el grup C de Lliga EBA de cara a aquesta propera temporada, tot indica que es confirmarà la composició de dos grups de 14 equips.

Presentació nous jugadors

Obrim el TecniCampus Nuevo Basket pels nascuts al 2006

En veure l’acceptació del TecniCampus Nuevo Basket 2016 (del Dilluns 27 de Juny al Divendres 8 de Juliol de 18:15 h. a 19:45 h. ), hem decidit obrir també les inscripciones per tots els JUGADORS I JUGADORES NASCUTS AL 2006.

D’aquesta manera incloure’m les dues generacions que en breu seran categoría Minibàsquet (2005 i 2006).

A continuació us adjunto el Dossier Informatiu del Campus per qui estigui interessat pugui portar a les oficines del Club la inscripció degudament completa.

Important: Les inscripcions es tancaran aquest proper Dijous 9 de Juny (sent aquest dia l’últim per inscriure’s).

Descarregar el dossier informatiu i la inscripció, << Premeu aquí >>

Moltes gràcies per la vostre atenció. Fins aviat!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

Trobada Oberta Escola de Bàsquet C.B.Mollet

Bon dia a tothom,

El proper Dissabte 4 de Juny a les 10:30 h. al Pavelló Plana Lledó viurem una jornada molt especial per tots els jugadors que actualment estan a l’Escola de Bàsquet.

Farem un entrenament amb un format totalment diferent de l’habitual. Circuits d’habilitats, jocs i molt més en un matí de convivència amb nens i nenes de P4 (2011), P5 (2010) i 1er Primària (2009) que hem convidat de les respectives Escoles i Col·legis de Mollet del Vallès.

Us convidem a compartir aquesta informació amb totes aquelles famílies que creieu que poden estar interessades a participar i gaudir d’un dia en el que el bàsquet serà el nexe d’unió.

Amb l’esforç de tots, hem de fer que l’Escola de Bàsquet del C.B. Mollet sigui la referència del Vallès Oriental… Us esperem!!!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet