Convocatòria Jugadors i jugadores 2015 / 2016

Relació d’equips i categories que iniciant els entrenaments.

Ens adrecem a vosaltres, tot i desitjant que acabeu de passar les vacances d’estiu, per informar-vos de les dates d’inici dels entrenaments per la temporada 2015/2016.

En el quadrant d’horaris podeu veure la instal·lació i horari que hi pertoca.

Aquests horaris pertanyen a la pretemporada, els horaris definitius (temporada), s’aplicaran a partir del 14 de setembre.

CONVOCATÒRIA:

Dia

Equip

 • 31 D’AGOST
 • Preinfantil femení.
 • Preinfantils “A i B” masculins.
 • Cadet “C” masculí.
 • Júnior “B” femení.
 • Júnior “B” masculí.
 • 01 de SETEMBRE
 • Infantil femení.
 • Cadet “B” femení.
 • 02 de SETEMBRE
 • Infantils “A i B” masculins.
 • 07 de SETEMBRE
 • Premini “B” femení.
 • Premini “A, B, C i D” masculins.
 • Mini “B” femení.
 • Mini “A, B i C” masculins.
 • 08 de SETEMBRE
 • Mini “A” femení.
 • Premini “A” femení.
 • 14 de SETEMBRE
 • TOTS ELS NENS I NENES INSCRITS/ES A L’ESCOLA DE BÀSQUET.

Setmana del 31
Setmana del 7

Inici dels entrenaments del primer equip del CB Mollet

Aquesta setmana el primer equip masculí inicia els seus entrenaments de la temporada 2015-2016 amb la màxima il·lusió en el seu retorn a la Lliga EBA. El mateix diumenge 30 d’agost a les 19 h disputarà el primer partit amistós contra la UB Sant Adrià de Copa Catalunya a Mollet.

Ràpidament però tocarà afrontar la Lliga Catalana EBA amb la diputa del primer partit el diumenge 6 de setembre a les 19 h contra el Jac Sants, un dels equips destacats la temporada anterior del Grup C de Lliga EBA aconseguint una meritòria 4a posició.

La resta de partits amistosos seran el dijous 10 de setembre a Vic a les 22 h i el diumenge 13 de setembre al Pavelló de Plana Lledó contra el Castellbisbal, segon classificat de Copa Catalunya i que s’ha reforçat amb jugadors amb molta experiència a la Lliga EBA.

Finalment el diumenge 20 de setembre es disputarà a les 18.30 h el segon partit de lliga Catalana abans d’iniciar la Lliga a la difícil pista de Salt el cap de setmana del 26-27 de setembre.

Fases Preferent (Cadet A Masc i Junior A Fem)

Aquest any els equips Cadet A masculí i el Júnior A femení jugaran les respectives fases d’accés a les lligues Preferent de les seves respectives categories.

El Cadet A masculí iniciarà les fases al pavelló Plana Lledó contra C.E.B. Marc Gasol el dia 28 d’agost a les 19:45, i el segon partit el dia 30 d’agost a les 12 hores contra el Suria A.

El Júnior A femení jurarà el primer partit de les fases, el dia 25 d’agost a Lleida contra el TGN Bàsquet A, a les 18:15 hores, el dia 29 d’agost a Tarragona contra el Sant Fruitos A, a les 10 del matí, i el diumenge dia 30 d’agost contra el Vilassar de Dalt a les 10:15 hores a Sant Fruitos.

Silvia Domínguez ens ha visitat aquest mati!!

Quina crack!

Silvia Dominguez

Jugadora d’èlit de la selecció espanyola que ens ha aconsellat i jugat amb els nostres nens i nenes.

Grupo recortado

El Recanvis Gaudí CB Mollet iniciara la Lliga EBA en Salt

El Recanvis Gaudí CB Mollet iniciara la seva tornada a la Lliga EBA, dins del grup C, i debutara a la pista del CB Salt el 27 de setembre.

El grup C de la Lliga EBA es jugarà en dos grups. Els cinc primers classificats jugaran la fase de campions amb els altres cinc primers classificats del grup segon; i els cinc darrers jugaran la fase de permanència contra els cinc darrers de l’altre grup.

Calendari de la Lliga EBA 2015-2016

Lliga Nacional Catalana EBA 2015

Hola a tots.

S’ha efectuat el sorteig de la Lliga Nacional Catalana EBA 2015. El Recanvis Gaudi CB Mollet estarà inclòs en el Grup 3.

La competició d’enguany s’estructurarà en sis grups i es disputarà una lligueta de tots contra tots que es començarà a disputar a principis de setembre (dies 6, 13 i 20).

Grup 1: BARICENTRO BARBERÀ, FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA i TORRONS VICENS CB L’HOSPITALET
Grup 2: ARENYS BASQUET, VIVE EL MASNOU i AEC COLLBLANC-TORRASSA A
Grup 3: JAC SANTS, BBA CASTELLDEFELS i RECANVIS GAUDÍ CB MOLLET
Grup 4: SABADELL SANT NICOLAU, CB CORNELLÀ i CB CASTELLBISBAL
Grup 5: CB QUART, PHYSIC C.B. IGUALADA i BC MARTORELL SOLVIN
Grup 6: MULTIOPTICAS CB SALT, CIUTAT DE LES ROSES-CBS i BC MORABANC ANDORRA B

La fase final tindrà lloc a l’inici del 2016, concretament, a l’inici del mes de gener es jugarà una eliminatòria prèvia que enfrontarà al primer classificat del grup 4 contra el primer classificat del grup 1 (A), i al primer classificat del grup 2 amb el primer classificat del grup 5 (B). I al mes de febrer, concretament el dia 19 de febrer, tindran lloc les semifinals: el primer classificat del grup 3 contra guanyador A i primer classificat grup 6 contra guanyador B, i el diumenge 20 es disputarà la Final.

Actualització dels Horaris i Pistes d’entrenament Temp. 2015-2016

Ja teniu disponibles i actualitzats, els horaris i pistes d’entrenament de tots els equip que tindrem la vinent temporada.

< Horaris i Pistes >

Col·labora amb el Club a la Festa Major

Bones!

Tal i com ve sent habitual els darrers anys, el club bàsquet Mollet participarà en una de les barres de bar dels concerts que es portaran a terme al parc de Can Mulà per la Festa Major d’estiu del 15 al 18 d’agost.

Tot aquell pare, mare, entrenador del club que vulgui gaudir d’una bona estona i col.laborar amb el club que enviï un correu electrònic a: elcomademollet@hotmail.com

CB Mollet Barra Festa Major

Lliurament de documents mes de juliol

Durant el mes de juliol es podrà lliurar, en el cas que encara no ho hagin fet, tant les sol·licituds de llicències de la FCBQ, les fitxes d’inscripció del club, i/o les revisions mèdiques fetes fora, en horari de 18 a 20 hores a l’oficina del club. I també als matins a través dels conserges que hi ha al campus.

El darrer dia de lliurament serà el dia 28 de juliol.

Secretaria

Augment de les quotes temporada 2015-2016

Tal i com ja es va explicar a l’Assemblea anual de socis del CB Mollet les quotes mensuals de cara a la propera temporada estaven pendents que la Federació Catalana de Bàsquet concretés l’augment de quota de la llicència per a cada jugador que entrarà en vigor en la temporada vinent 2015-2016.

Aquest augment correspon a la Mutualitat Esportiva que inclou tota llicència que es tramita a la Federació, tràmit obligat per tal de garantir l’assistència sanitària i la cobertura dels riscs derivats de l’activitat esportiva. Després dels problemes que ha tingut la Federació amb l’anterior entitat asseguradora degut a l’augment de les despeses d’aquest servei, han hagut de negociar una nova cobertura amb altres empreses del sector.

Finalment l’augment no serà tant greu com havien pronosticat però per les categories fins a Infantil ( inclòs ) estem parlant d’un augment de cost total de llicència entre 6 i 10 € per jugador, i per les categories a partir de cadet d’un augment entre 30 i 35 € per jugador.

Davant d’aquest augment, les quotes fins a la categoria Infantil augmentaran 1€ mensual i les quotes a partir de cadet augmentaran 3€ mensuals.