XXXV Lliga Catalana EBA

Definits els quarts de final de la 35a edició de la Lliga Nacional Catalana EBA amb Club Bàsquet Mollet, Unió Bàsquet Sant Adrià, C.B. GRUP BARNA, Club Bàsquet Castellbisbal, Basquet Castelldefels, Club Bàsquet Igualada, CB Martorell i CB Pardinyes.

La fase final s’iniciarà del 20 al 22 de setembre amb la disputa dels quarts de final que enfrontarà, en una eliminatòria a partit únic a la pista de l’equip local, als primers classificats dels vuits grups: RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET contra U.B. SANT ADRIA A [A], C.B. GRUP BARNA A contra C.B. CASTELLBISBAL A [B], BBA CASTELLDEFELS contra PHYSIC C.B. IGUALADA A [C] i FLOR DE VIMBODI-PARDINYES LLEIDA contra B.C. MARTORELL – SOLVIN [D].

Els guanyadors accediran a les semifinals previstes pel dissabte 24 de setembre: el guanyador de l’eliminatòria A contra el de la D, i el guanyador de l’eliminatòria C contra el de la B. La Final es jugarà diumenge 25 de setembre.

El dimecres dia 21 de setembre a les 21:30 hores en el pavelló Plana Lledó, el sènior A masculí, tindrà un nou partit de la Lliga Catalana, contra el UBSA Sant Adrià.

FBCQ

Molta sort!!!

7e. Lloc pel Femení a Canovelles.

Ahir diumenge al pavelló del CB Canovelles, el nostre sènior femení va vèncer al CB La Garriga en el partit pel 7è i 8è lloc de la Copa VOBàsquet. El resultat final va ser de 61 a 26.

Moltes felicitats

Final del partit

INFORMACIÓ ESTADES C.B.MOLLET

Abans de res permeteu-me agrair-vos molt sincerament l’acollida que heu fet respecte a les I Estades de Tecnificació i Convivència del CB Mollet. Una activitat que sens dubte genera moltíssima il·lusió tant als participants com als organitzadors. A prop de 125 persones ens donarem cita a la casa de colònies de La Conreria!

Dit això, a continuació descric els aspectes més importants que vam tractar a la reunió informativa que es va celebrar ahir Dijous. Ho resumiré en diferents apartats per facilitar la comprensió. Són els següents:

- OBJECTIUS
L’objectiu fonamental de les Estades és passar tres dies de convivència i germanor en els que el bàsquet sigui el nexe d’unió però on la diversió prevaleixi sobre qualsevol altre aspecte. Evidentment que entrenarem (i molt). Però la nostra intenció és combinar l’esport amb moments totalment lúdics on ajudem també a desenvolupar aquest sentiment de pertinença a un mateix Club. Tots som CB Mollet!

- HORARIS A SEGUIR
Les Estades donaran oficialment inici el pròxim Divendres 23 a les 18:00 h. a la casa de colònies de La Conreria (Carretera Badalona-Mollet Km. 6 (BV-500) Tiana 08391. Coordenades GPS: 41.4876, 2.26613).

Tot i així, l’arribada dels nois i noies pot començar a produir-se a partir de les 17:30 h. Si us plau, no arribeu abans, ja que per tal de tenir-ho tot a punt quan arribin els jugadors i jugadores estarem els Entrenadors distribuint les habitacions, pilotes pels entrenaments i material divers.
Igualment, agrairíem que arribant ja canviats amb roba d’esport perquè a les 18:30 h. tenim previst la primera sessió d’entrenament. D’aquesta manera agilitzem arribar, pujar a les habitacions per deixar les bosses, reunió tots plegats per matisar certs detalls i començar a entrenar.

La finalització serà el Diumenge 25 a les 18:00 h. Aquesta hora haureu de venir a recollir als vostres fills/es. Ara bé, l’últim entrenament estarà obert per totes les famílies que vulguin presenciar-ho. Per tant, a les 16:30 h. podeu venir i gaudir amb nosaltres de l’última sessió en què combinarem diferents competicions.

Tot i així, us adjunto en un arxiu la programació horària per aquells dies. Així sabreu què estem fent a cada moment (poden haver-hi petites variacions).

<< Descarregar programació >>

- ROBA QUE CAL PORTAR
Respecte a la roba que ens haurem d’emportar, descric una llista ‘virtual’ sabent que cadascú pot portar el que vulgui:

- Roba i calçat per fer esport (farem 5 sessions d’entrenament).
- Dessuadora o roba d’abric (per la nit refresca).
- Tovallola, banyador i xancletes de per la piscina.
- A part de la bossa, estaria bé portar una motxileta perquè des de l’entrenament anirem directes a la piscina.
- Tovallola i estris d’higiene personal (sabó, raspall i crema dental, desodorant, etc).
- Ampolla d’aigua per poder portar-la als entrenaments.
- Llanterna i/o repel·lent de mosquits (opcional).

- HABITACIONS
Les habitacions són de 8 llits cadascuna amb bany inclòs. La distribució la marcarem des del Club durant la setmana vinent sabent que sempre aniran nois amb nois i noies amb noies. Així mateix (i sense que s’assabentin els responsables de la casa) si els components d’un mateix equip superen els 8, deixarem que s’agafin el matalàs i se’l portin a l’habitació on estiguin tots els altres.

Important: Cada noi i noia haurà de portar el joc sencer de llençols o bé sac de dormir. El que si és cert, és que tot i emportar-se el sac de dormir tothom haurà de portar el llençol que cobreix el matalàs així com el del coixí. Els llits tenen coixí però no hi ha cap llençol que els cobreixi. A més, cada habitació disposa de 8 mantes.

- CONDUCTA
Nosaltres no exercirem de pares o mares. Ni ho som ni ho pretenem. Però el que si vetllarem és perquè es compleixin unes mínimes normes de conducta i bona educació. Evidentment que l’atmosfera general serà de gresca i cordialitat. Però el respecte haurà d’estar sempre present. A més, hem de tenir en compte que representem al Club i que qualsevol acte, per insignificant que sembli, pot tenir conseqüències.

- COMUNICACIÓ FAMÍLIES
Com és lògic, cada inscrit té dret a portar i fer ús del seu telèfon mòbil. Tot i així, no ens agradaria que s’abusi, ja que el temps que li dediquin al telèfon no li estaran dedicant a l’activitat que toqui fer en aquell moment o al company/a que tinguin al costat. I m’agradaria recordar que l’objectiu fonamental és passar tres dies de convivència i germanor.

A més, durant les Estades anirem penjant fotografies a les Xarxes Socials del Club (Twitter, Facebook i Instagram) perquè veieu com ens ho estem passant. Tot i així, portaré encès 24 hores el telèfon mòbil del Club per qualsevol necessitat de comunicació que tingueu. El número és el 662.470.730.

- INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES I/O MEDICAMENTS
Estic pendent de rebre’l però la setmana vinent us enviaré el Menú Diari que seguirem durant les Estades. Agrairia que qualsevol inscrit que tingui alguna intolerància alimentària o bé hagi de seguir una medicació concreta si us plau contesti aquest correu electrònic explicant la situació del seu fill/a. Tanmateix ho rebi informaré a la casa de colònies perquè ho tinguin en compte amb suficient temps d’antelació.

Ja per últim, informo que el DIVENDRES 23 DE SETEMBRE NO HI HAURÀ ENTRENAMENTS DE CAP EQUIP ni al Pavelló Plana Lledó, ni Ca n’Arimon ni Papasseit. Aquells dies pràcticament la totalitat del personal del Club estarà desplaçat a les Estades.

A mitjans de la setmana vinent us enviaré un Dossier Logístic amb les diferents dades de les Estades. Així quedareu informats de tot plegat. Desitgem que sigui un èxit! Moltes gràcies!

Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

Horaris i Pistes d’entrenament Temp. 2016-2017

Ja teniu disponibles i actualitzats, els horaris i pistes d’entrenament de tots els equips que tindrem en la present temporada.

El document dels horaris i pistes està en format PDF, perquè podeu descarregar-ho en el vostre ordinador.

< Horaris i Pistes >

Calendari lliga tercera Cat. Femení

El Construccions Perefran CB Mollet ja té el nou calendari per a aquesta nova temporada.

L’equip sènior femení iniciarà la lliga amb un derbi contra l’Escola Sant Gervasi el dia 2 d’octubre a les 17:30 hores i acabarà la lliga el dia 14 de maig al pavelló del Montmeló.

Podeu veure tot el calendari en el següent enllaç. << premeu aquí >>

Diada de Catalunya 2016

Com cada 11 de Setembre, el CB. Mollet ha estat present a l’acte commemoratiu que s’ha celebrat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Diada de Catalunta 2016

La Copa VOBàsquet Femení a Canovelles.

Les nostres sèniors, que estan dins del grup 2 de la fase prèvia, jugaran aquest cap de setmana 10, 11 i el vinent 17 de setembre la Copa VOBàsquet. Tots els partits es jugaran al pavelló del Canovelles CB.

Dissabte 10 a les 20:30 hores CB Mollet-Canovelles BC
Diumenge 11 a les 11.50 hores CB Mollet-CB Parets

I el pròxim dia 17 a les 19 hores Lliça d’Amunt – CB Mollet

El dia 18 es jugarà la fase final, ja us anunciarem a quina hora jugaran en el Pavelló de Canovelles.

Molta sort!!!

VO Basquet

Mare Nostrum Cup Basket 2017

Mare Nostrum Cup Basket 2017

JA TENIM LES DATES CONFIRMADES PER LA Mare Nostrum Cup Basket 2017. Del 10 al 12 d’abril, Viu la Fórmula TBMN

Infantils – Fases per assolir el Nivell A.

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquesta setmana els nostres Infantils, masculí i femení disputaran les Fases per intentar assolir el Nivell A.

Els partits que es disputaran al Pavelló Plana Lledó seran els següents:

INFANTIL FEMENÍ:

• Dijous 8 de Setembre: C.B.Mollet – C.B.Matadepera a les 18:30 h.

• Dissabte 10 de Setembre: C.B.Mollet – C.N.Sabadell a les 16:00 h.

INFANTIL MASCULÍ:

• Divendres 9 de Setembre: C.B.Mollet – A.E.Minguella a les 18:30 h.

És per aquest motiu que ens agradaria demanar el màxim suport possible per intentar aconseguir l’objectiu. Quedeu doncs tots convidats a gaudir d’uns dies de molta intensitat basquetbolística!

Us esperem al Plana Lledó!
Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet

Inscripció – I Estades C.B. Mollet (23, 24 i 25 de setembre)

Bon dia a tothom,

Tal com hem anat comentant temps enrere, des del Club volem donar cabuda a iniciatives i noves activitats que ens aportin valor.

Una d’elles serà la d’organitzar un mini stage de pretemporada on convidarem a tots els Jugadors i Jugadores del C.B. Mollet. Des dels Séniors fins a l’Escola de Bàsquet.

Ho anomenarem “I Estades de Tecnificació i Convivència C.B. Mollet”.

Com imaginareu, no només volem potenciar l’aspecte purament esportiu sinó que també és important incidir en la relació i lligams entre els mateixos Jugadors.

Dit stage el farem el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de detembre a la casa de colònies “La Conreria” (just una setmana abans de l’inici de la majoria de les respectives competicions).

A tan sols 10 Km. de Mollet i en un marc incomparable per celebrar una activitat com aquesta. Us envio tota la informació així com la Fitxa d’Inscripció en el PDF que veure adjunt en aquest correu.

El preu serà de 92€ i el termini d’inscripció serà des del dilluns 5 al divendres 16 de setembre a les oficines del C.B. Mollet en horari de 18:00 h. a 20:00 h. Per formalitzar la inscripció cal portar els diners i la Fitxa degudament emplenada.

- IMPORTANT A TENIR EN COMPTE:

Pels equips que aconsegueixin inscriure 6 o més Jugadors o Jugadores, se’ls aplicarà un descompte. Com també els casos que siguin dos o més germans. En ambdós casos el preu final serà de 83€.

Com aplicarem aquest descompte? En el moment de la inscripció, tothom pagarà 92€ (excepte els casos que son dos o més germans que directament pagaran els 83€ acordats).

Així mateix, anotarem l’equip al qual pertanyen. Una vegada d’un mateix equip s’hagin inscrit 6 o més Jugadors o Jugadores, automàticament procedirem a retornar a totes les famílies d’aquell equip els 9€ de diferència.

Per què ho fem així i no apliquem directament el descompte? El termini d’inscripció és des del dilluns 5 al divendres 16 de setembre. Per tant, hi haurà famílies d’un mateix equip que s’inscriuran el primer dia i altres que potser ho fan l’últim.

Aleshores nosaltres portarem el compte de tot plegat i en el moment que siguin 6 o més Jugadors o Jugadores, contactarem amb les famílies per comunicar-los que se’ls aplica el descompte i posterior retorn dels 9€.

Com a detall, agrairíem que porteu la quantitat exacta per facilitar l’agilitat en la gestió a més de no necessitar canvi.

Ja per últim, informar-vos que el dijous 15 de setembre a les 18:30 h. farem una reunió informativa a la Sala Polivalent del Pavelló Plana Lledó. Allà explicarem l’objectiu general de les Estades així com donar resposta a totes les qüestions logístiques i altres dubtes que puguin sorgir.

Us adjuntem tota la informació així com la Fitxa d’Inscripció en el PDF .

<< Descarregar document (5Mb) >>

Des del Club us animem a engrescar-vos i fer que, entre tots, les Estades siguin un èxit!

Moltes gràcies!
Mario Fernández
Gerent C.B. Mollet